ssSsshhH .. iTs My SeCreT ..

ssSsshhH .. iTs My SeCreT ..

Thursday, March 15, 2007

im back!!!

emo?? down??? depressed??? tension????


ptuihhH!!!!!!
kini tidak lagi ... gituew

yes!! ari ni ai rase sgt vast sbb kena ngurat!! ahahahaha suke nye!!!!
tadi petang lepas hujan, ai gi pose2 nk gunting rambut .... lalu ai naik keta gi pusing2 tgk mane2 salon yg tasty gituew ....

kemudian ai masuk ke satu hair studio yg tak ramai org .. dia nye stylist chinese lelaki, dua org .. sowang tu quite cute wpun ala2 sotong kena cucuk lidi sate, keras lite2 katanya .. kekeke

then, ai just dudduk atas krusi, lalu mereka speaking bahasa ai tak paham, senyum2 gitue.. motif ko senyum??? rambut ai da ala2 sarang tebuan OK tyme tu!!

lalu yg cute tu tanya nk style camne, ai just ckp dgn nada jantan " pendek, malas nk sikat "
bleh???? jantan tak???

dia sambil2 nk gunting tu menten nk borak2 kan, peramah kan? hiks ... tetibe dia carut ai, suh ai rebonding bagai, br nampak lagi cantek ... merasa ai kuar statement " budak lembut suke ar rebonding2 nih, aku tak minat "

merasa ai caruts dia yg rebonding ituew .. kekekekee

siap je rambut ai digunting dgn cantek, ai pun sgt puas hati, lalu ai pose nk bayar ..
choiiii cina itue tetibe kuar statement,

" weols abis keja jam 10, mau pigi minum2 sama ka? "

ai pengsan!!!!!

4 comments:

Lan da Great!!! said...

dah sah2 muka u macam pondan, nak cakap apa *i tercarut kat u ker? ampunn...kikiki...

Bedah Matahari said...

nyah, motif kau tukar tukar link blog? kau dah sampai stage woman ke nak tuka tuka link nih? ops.

mak lain la, mak ada split identity *matitakmak?

james_ said...

hahahha.. dia ade puki ye!!

The Soul said...

lessy! tahnayah!