ssSsshhH .. iTs My SeCreT ..

ssSsshhH .. iTs My SeCreT ..

Wednesday, March 7, 2007

entry utk Nafisah Nafiah Zikrue Okabe

kan... ko memang kejis!!! kan!! kan!! verani ko duk gelak gelak suh ai hupdate blog kisah petang tadi? hoh0hoh0ho *gelak smbil tutup mulut, mata tajam*

heyyy!!!! u awas OK!!!
hari nie u da wat ai sentap verkali2 ... kan? huuuuuhuhuh *nanges*
motif u menghalang cinta ai ngan dia, dia dan dia nk berputik? *matila tak leh sebut nama* *matila ade ramai "dia", bukan sowang*
ai sentap tak dpt kasi pinjam jawapan kt dia sbb u da amik awal2 ...
ai sanggup tak kasi dia duk sebelah ai sbb ai risau nnti u tade tempat duduk ....
pastu, bile ai da hepi u suh balik ngan dia ... u plak tak printkn ai notes ituew ... cedeh~!!! ai dianaktirikan ....

tp takpe, sbb ai sentap ituew, maka petang td ai gi test dpt dekat ngan dia .. muhahahaha... yuols deena,pisa ngan lela sentap tak? jgn risau uols .. ai tade intention nk ngurat dia sbb dia terlalu ensem dan baik .. kami kawan je *smbil wat jelingan teringat matlamat nk berembak*

ahhhh ... tuhan mmg sentiasa memberi keberkatan kt ai, test tadi ok sajork ... tade pening2 .. pastu dia plak hari nie sgt good mood, hiks!! first time kami sgt bermesra2 di court ...
dia sebut nama ai .. hayoo ai ske cara dia sebut ituew, ahhhh ai paling suke bile dia senyum2 sundal ituew .... rasa nk cium jers ...hiks

ok .. ai nk makan skang!!! keji pisa!!! u puas skang????
u nk ngurat jejanz badan melerts kan??? GOOD LUCK!!

p/s: ai OFF record skang!! ai tgh gigih tgk ke bilik dia tp dinch nampak sbb ai rabun *nanges*

6 comments:

Nafisah Sanuri Manjasmaradana said...

Sudah!
I umpama watak yg tanpa sengaja telah merubah kehidupan utk 3 org "dia" dlm hidup u hari..

I umpama berlakon film Babel.. dgn hanya satu tembakan telah merubah kehidupan di 3 negara yg lain..

matila promote.

Nafisah Sanuri Manjasmaradana said...

*hari ni*

Kimie Çàrrerà said...

takpe, esok masih ada lagi

esok ade kelas tutorial ngan dia, then ade kelas RE ngan dia dan dia .. maka ai akan usahakan lagi .. lalala

tp u awas!!!!!

I z U a N said...

ayo konsep tikam belakang sambil main belakang kekdahnyerrrr kekeke....sabr uols, andai sudah ditakdirkan dia, dia dan dia menjadi milik uols, siapalah pisa pasu nak memisahkan uols dgn dia, dia dan dia...ayo banyaknyerr dia!!

nampaknya tuan blog nih dah kembali berpeleseran dan menjalang selepas kes cerai selesai kat mahkamah shariah kaedahnyerrr!!! *larikkkkk!!!

Kimie Çàrrerà said...

ahahahahaha keji!!!
ai tak menjalang OK!!! just minat minat je .. hiks

tp sume org suke dengki ngan org yg ai taste~ muhahahaha
ai nanges~ pisa mayo~

Nafisah Sanuri Manjasmaradana said...

Mutif mayo?
Choi!!