ssSsshhH .. iTs My SeCreT ..

ssSsshhH .. iTs My SeCreT ..

Wednesday, February 28, 2007

sshhhhh ... motif uols bace diari ai?

diari ...
dia sangat cute & sexy hari nie ....
dgn baju putih yg ala2 transparent ituew, nmpak peluh2 di badan ..
ai rase nk peluk je .. tp ai masih rasional gituew..


*motif?? nie basah kuyup ye*

ayoooo yu plak y merembes kan??

ai sgt gigih tiap2 hari turun ke court sbb nk tgk dia ....
ai gigih pkai cantek2 men volley sbb dia ...
ai gigih set rambut, spray perfume Hugo Boss Pure Purple sbb dia ..
ai bermain dgn gigih sumenye sbb nk tunjuk macho depan dia *petirrrr*
ahhhhhhh nape ai jadi camnie diari???

tapi kan diari, dari 1st tyme ai nmpak dia .. ai tak berani nk tgk dia pun ...
ai mean, nk tenung terus ke mata gituew ... ai dinch berani OK!
bile dia gelak, ai pulak y over rase hepi, bile dia marah ... ai pulak y over takut ..
why why??
hmmm ai tak kisah la ape org nk kate ...
dpt tgk dia tiap2 hari pun ai da rase hepi ... tensen blaja pun hilang, bleh??

diari ...
ai sgt berharap satu hari ai akan jadi verani nk ber"borak" ngan dia ... lalalala
ai sgt berharap at least nk ajak dia lunch same ke .. dinner ke ...
wpun ai setiap hari duk pecahlobang depan dia .. wpun ai rase dia dinch lite2 ... tapi ai yakin dia ekceli sgt baik ... dan sgt pemarah *opsss

diari ...
uols chantek ke? shadap yu!!!

yu awas ye!!!

besok kita turun ke court lagi OK ...


Mari teka : di mana posisi ai ketika inie ???
*lariiiikkk smbil nanges*

9 comments:

Bedah Matahari said...

MOTIF SANGAT ENTRY KAU ADA PENGARUH NOVEL SUE TOWNSEND - THE ADRIAN MOLE'S DIARIES KAN? fantats tau!

kalau mak kan, mak strip naked depan dia, mak tunjuk tetek mak, lepas tuh mak sarung baju balik then lari

*matilah sexual harrassment.

Kimie Çàrrerà said...

ahahahaha keji la uols!!
ai br nk feeling2 cantek ...

kelles kan strip naked depan dia, pastu tunjuk tetek ...

hihihi ai suke idea tu .. tp ai hanya jumpa dia di court je .. takkan ai nk vervugil kt situ? hayooo nnti kena baling ngan bola .. kekekeke

takpe, point NOTED
nnti ai wat xpdc mencari bilik dia
*pengsan*

Elyza Alanis Stella Veola!! said...

yes...that's it.......

ratu fa-lat-chor beraksi.....

pics of the janz plsss *sekadar menilai, kilat!

Kimie Çàrrerà said...

nnti ai usahakan snap pics dia ye noks .. hihihi
u keji la .. ai tak teringat pun nk amik gamba dia tau ... ai malu nie .. keji la u .. hihihhihii

*matila blushing*

evil_shandye said...

kimie...

i dulu2 masa high skewl (i skolah kat pfs dulu) pun hobi melarch kat court tengok abg2 main futsal...

mrembes uols...

haha...

kisah silam. skarang dh berusia... dh commited kepada yg tersyg. atchoo...

Kimie Çàrrerà said...

deswai nok
tyme muda remaja nie la nk gi melach kt complex sukan kan? nnti da berusia harus duk umah jaga laki kn? kekekeke

Elyza Alanis Stella Veola!!!! said...

oh, sorri..mak career woman,ok...no time at home * career= fa-lat-churrr....

I z U a N said...

I jenis yg setia...say no to one nite stand...sbb org cakap..nanti anak2 akan mewarisi perangai buruk mak dia...i tanak anak i jadik pelacor...boleyyy??

Kimie Çàrrerà said...

gituew .. seperti peribahasa, like mother-biatch like daughter-biatch kan?