ssSsshhH .. iTs My SeCreT ..

ssSsshhH .. iTs My SeCreT ..

Wednesday, February 14, 2007

stop!!


stop rite now! thank u very much!!! i need somebody with a HUMAN touch!!! *pose spice gurls

hummm ... ai rase ai da dpt gak setelkan dilema datin selama beberapa hari nie ...

mama ai pesan:
"sukala org yg suka kat kita, lebih2 lagi .. kalo rupa ada, badan pun best .. haaa.. harus disukai ituew"

tapi .. skang baru ai perasan ... bukan setakat rupe or badan yg kita carik ...
huhuhuuhuhu akhirnye ai mengalami sendri ...
ape akan jadi kalo org yg ai taste itue mempunyai personaliti yang langsung tak boleh masuk ngan ai??? hatta jika ai pose lakonan Academy awards sekalipun depan dia ..
kawan2 ai tetap nampak yg ai hanya palsu di depan dia ...


yes uols ... mmg ai terpakse berlakon yg ai comfortable ngan dia .. sbb tyme tu ai mmg taste sgt kat PHYSICAL dia ...
*matila gersang*

tp bile kita pulang ke hostel, ai rase ... ai lebih taste kt kamil ngan fasha drp abg ituew .. so how?? ngan kamil at least dpt senyum2 borak2 kosong ... ngan fasha at least dia tegur pisa lalu senyum depan ai .. *matila fantasi sendri

wpun sebenarnye dulu ... ai pikir ai ngan abg itue leh ade harapan ...
tp kini tidak lagi!

dgn hanya satu sms haritu, ai telah membuat
keputusan meng"dumb" abg ituew ... dia sgt sentap .. ai tau .. sbb dia sms sgt byk tanye kenapa segala ...

tp ai telah nekad .. huuuuuuhu


thats all ... wpun ai sedikit sedih ngan keputusan ituew ... tapi apakan daya, ai tade feeling langsung ngan dia utk bercinta, setakat rembak2 tu OK la ... *lariiiiiikkkk

hayoooo.. ntah2 ai mmg tade da feeling utk bercinta bagai .. sbb ai gers gers nk rembaks je kot??
*pengsan*

10 saat ......

5 saat ......

1 saat .....

yeah ... ai hepi skang!! kembali melachur di internet!!! suke suki!!!
*smbil dgr lagu sedih*

7 comments:

The Soul said...

haih.. saba la uolss.. bkak la g4m axcest sume melacor, pompuan gersang! ahaks! u mesti terpengaruh ng pisa KN!!

Nafisah Sanuri Manjasmaradana said...

hey!!!
I x salah yee..
(matila nnti u olss cek headline myspace i)

auni said...

sekarang jugak bg number phone dia kat melk!!!!!! ai nak dtg UTP ni!!!

Kimie Çàrrerà said...

ahahahaha

so how? berkat ajaran pisa, ai da ade account di g4m ... tadi pagi terus masuk lalu msg berpuluh2 jejanz tasty ... kn pisa? kekekeke

auni .. ai da delete sume berkaitan dirinya .. so how? =p

sez`ty said...

ko memang saje kan not..tanak kasik kat ai...memang..!!

I z U a N said...

cinta tu akan hadir sendiri..

tak perlu dipaksa..

dan tak perlu dicari..

bila sampai masanya...u will find your soulmate

dun worry...u kan masih bergetah lagi...matila ai dah kertu

ELyza Alanis Stella said...

i bergetah tak???

i virgin lagi uols, *haha!