ssSsshhH .. iTs My SeCreT ..

ssSsshhH .. iTs My SeCreT ..

Thursday, February 8, 2007

...

  1. ape patut kita lakukan kalo ade org tu "suke sangat sangat" kat kita smpai nk bwat shuben segala?
  2. patutka ai layan org itue dgn positif wpun pada hakikatnye, ai had no feeling gitue
  3. kenapa tetibe je ai jadi camni .....
  4. kenapa dulu ai yg gigih nak bershuben bagai, tp bile ade satu muncul depan mata, ai lite2 je
  5. adakah sbb ai berangan nk memilih sgt???
  6. patutka ai bitau janz itue perkara sebenarnye ???

ai give up skang ..... dunno wut to do ..... hopefully it ends tonite!

14 comments:

imahlenggok said...

luahan bertajuk " sombong dlm samaran"..mak pitam*

The Soul said...

har3... that's mean u are not ready for love, mayb sb kesah lalu or sb jerry*ttbe...

Kimie Çàrrerà said...

sombong dlm samaran katanya ...
ai jadi Samara hantu The Ring jers skang nie ...

ai konpius le skang .. haaa choiiii~!!!! dia cando~!!! tp ai no feel feel .. *matila meroyan

Kimie Çàrrerà said...

maybe u r rite lele .. ai NO KOMEN psl kisah lalu aka kisah jerry ituew


.. he's the finest *lariiiikk

tp ai very jeles lite2 ngan kapel sana sini, so how???
sentap ngan lele, ngan deena, ngan izuan (ya hampooon), ngan sume la y da berlaki ...


p/s: mlm nie kita wat sesi pillow talk ye .. uhuuuuhu

Elyza Alanis Stella said...

kimie, from my experience...cando tu bonus jer...

sure lah kita nak yang cando, body six pack bagai...but then, ko akan notice that what's in the inside also counts....

be honest with him, ok?

Nafisah Sanuri Manjasmaradana said...

Kasi je kat i!
Fullstop..

eh lupa.. zetty pun nk kan?
lariiiiiiiii

sez`zetty said...

i nak~~i nak~~~

pass kat ai~~~~

kalau u pass kat i, malam ni jugak ai beli tiket ke ipo... (ooopss..lela..sorry)..miahahaha

pisah, bertiga lagi syiok..jom share

Kimie Çàrrerà said...

thx alan ...
ai pun rase ape u ckp itue ade betulnye
tp .. entahla, ai tanak lepaskn dia lagi bwat masa nie ..
*matila toy boy

aku rase dia tu sgt baik, luar dalam pun ok, ala2 complete perfect bagai ... cume aku je yg "gile" skang nie

*nanges lite2*

Kimie Çàrrerà said...

wahwahwah pisa & zetty ..

uols wat pakatan ke? kekekekekeji!!!
kalo nak ... amikla ... kalo dapat .. kekekekekeke ...

dia setia ngan ai je so how?? *matila kena ubat guna2 bawak khas dr sabah

lalalalala

Elyza alanis stella said...

nox, i cadangkan u letak pic dia kat entry uols..

pasal, i pun nak skan-skan jejaka rebutan ipoh ittew...

mana tahu, dia minat kat org johor nanti*lariiiiii

Kimie Çàrrerà said...

alaa noks, ai da letak la skit pics dia ...

dia lite2 je noks, ponen2 nie je over2... kekekeke

u check post title
" Kawan Baru Saya "

then, u wat konklusi ok .. kekekeek

sez`auni said...

ai org johor jugak~~~

Mrs Izuan Al-Ryan Ananda said...

Gitu...uols kendo tak kendo tu tolak tepi...yg penting dia mencintai kita noks..mak sentiasa ikut pesan KD "cintai dia yg mencintai ku..."

give a try first and develop the relationship tu slow2...pastu baru decide nak kawin bagai...mrasa ai offer nak jadik kadi *ops!!

Kimie Çàrrerà said...

izuan al-ryan ananda katanya!!! *sentap*

ye la noks ... sume ponen2 nie pun duk nasihatkn suh try dulu ... belum cuba belum tahu, kan lela?

so, ai will play the games now .. *lariiiik