ssSsshhH .. iTs My SeCreT ..

ssSsshhH .. iTs My SeCreT ..

Monday, January 22, 2007

trans perak

motif balik hostel pun nk explorace bagai? wakakakakaka

alkisahnye ... hari jumaat yg lepas, ai plan balik ke hostel ngan naspisa
pagi tu, elok2 je smpai kt terminal xpress, hayooo tiket ke kl byk da habis katanya .. yg tinggal cume satu tiket ke kl melalui jalan2 persekutuan. nak tak nak, amik sajork!

jam 11 naik bas .. smbil2 tunggu bas .. gigih bersms ngan kak big, kn? ahahahaha.. sampan katanya


azab!!!! perjalanan yg sepatutnye 1 jam setengah menjadi dekat 3 jam setengah sbb .. tak ikut highway. choi je bas transnasional itue .. tapi takpe la .. tyme bas tu stop kt tampin .. hayoooo... ai terus sms naspisa ngan haslela, sbb
ape?? sbb ade chinese tasty, muka bersegi2, rambut spiky, tindik meletops .. naik bas itue .. ngan aweks laha gitue.. centap!!! dia TAK PAKAI BAJU KETAT ye naspisa .. kekekeke

so, sepanjang dlm
bas tu, dia bace magazine, ai pose2 mengadap muka dia je la, .. smbil pandang keseluruhan tubuhnye *matila jantan tu tak perasan langsung

*pix selingan Manhunt 2006 kt Razmataz, KK

smpaila kt pudu ... next bas ke ipoh lg setengah jam nk jalan ... ai sms naspisa ... lalu direply :

" ai tgh duduk dgn canteknye kt platform 7 "


hiks ... ko mmg pelacor kn? belum smpat ai letak bag cantek ai, terus diajaknye ai melacur .. choi!!!!! ai dah insap ...
lalu kami melacur ... the END

jam 330 .. weols gerak ke platform carik bas .. tiket menunjukkn kami perlu naik bas transnasional lagi ....

maka bermulala episod EXPLORACE Transperak~!!!!


kan? kan? bas yg kita hengatkn akan melalui hostel rupenye2 tak lalu langsung tp menten stret ke lumut kn??? kekekekeke


tapi takpe ... mase2 da dekat smpai kt lumut, terus roger2 en apau .. suh amik kt lumut gituew .. ahahaha
so,weols tunggu kt terminal bas lumut .. smbil pose ngurat budak navy

hayoooo .. ai merembes skang mengingatkn budak navy itue yg berbadan tegap, berkulit sawo, berlengan kekar, berbau jantan .. *matila naspisa merembes juga
mereka nk pulang ke kelate menyambut maal hijrah katanya .. nak ikut abe~
tp ai tak sempat nk berkenal kenalan walaupun duduk bersebelahan laga2 lutut *lariiikkk

ade mcm ni ke muka dia naspisa? *lariiik

malam ituew, kami semua makan di Lumut waterfront.. sgt meriah!!! kepada semua .. dtgla ke lumut waterfront ituew ... sabtu malam .. byk mat rempit tasty *matilamak!!


hayooo .. azam tahun baru bermula skang!!!
ai nk insap lite2 .. *pengsan*

8 comments:

imahlenggok said...

aiyoo kau dan KB kau menulis corak rhythm sama katanya!! CARTA NO 1 kah? lari*
hmm..cando gambar baju nak tertanggal tu!! hantar katmak budak tuh!! *sambil pose makaayam dlm van*

Kimie Çàrrerà said...

yes .. kami blaja jadi geisha di kuil shaolin yang same *lariiik

cando kan nok??? name dia atit boonma .. org siam OK!! harus lelaki pattani nie kn? u nk budak nie ke?

harus tarik rambut ngan naspisa dulu .. kekekekekee

alan tazalia kirana tantaniya mushasha said...

merasa aku pun suker tgk dia


SIALAN KO, sempat melacur kat pudu?*KILAT KILAT!!!!!!!

ajak aku lain kali....

Kimie Çàrrerà said...

marila kita beramai2 taste kt dia *lariiikkk

hey hey .. ai tak melaco .. sekadar mengurat lite2 smbil main2 mata jers .. kekekeke

lenkali tade lg kot .. ai tak suke pudu .. =p

~BiGcITy~ said...

kaaaannn...

alang2 sume dah taste... ai pun nak taste jugeeekkk... hahaha!! noq, kak big tgh gigih bersms dgn sorang indo guy botak yg blhe laa ensem... tpi bukan taste kak big laaa... huhuhu!!

tetap laa singgah pudu kaann... ko heng pudu dgn umah kak big jauh?? 15min jeee noq!! *kalau jalan tak jamm laa!!* awat takmo sms kak big masa tuh?? tell me, tell me NOW!! sentap aku... huhuhu!!

Kimie Çàrrerà said...

matila singa da ngamuk~!!!*lariiik

bukan tanak sms kak big ... ai transit je kt pudu tu ... sempt beli Dunkin Donut je pastu naik bas da ..

*matila pose2 transit KLIA

p/s: kalo tak taste abg botak tu, pass kt ai ye .. hiks .. ai horny bile nmpak perkataan "abg botak"

~BiGcITy~ said...

mak pengsan... pegi laaa blog kak big, dah publish dah gambar ABG BOTAK... *mati laa horny!!* larrrikkkkk...

muahahahahahaa!!

~BiGcITy~ said...

mak pengsan... pegi laaa blog kak big, dah publish dah gambar ABG BOTAK... *mati laa horny!!* larrrikkkkk...

muahahahahahaa!!