ssSsshhH .. iTs My SeCreT ..

ssSsshhH .. iTs My SeCreT ..

Saturday, January 13, 2007

Hot Hot Hot!!!

ai br je terbangun dr tido yg lena kerna menerima panggilan misteri dr no 017971xxxx jam 2oo am tadi,bleh?
hayo0oooo terkejut lite2 gak bile dgr suara jantan ituew ....
tp bile da borak lite2 ... ai dah wat sesi soal jawab .. akhirnye ai dpati dia adalah seorang mamat dr myspace ai, dpt no pon tyme ai wat iklan hanpon suatu ketika dahulu. hiks

adik2 lg yuols... umur br nk masuk 17 .. tp suara very der Faizal AF .. slang ganu nye .. hayooo ai cair ...

Tiba Tiba .....

"bang ... ngah melacap nie!!, sy nk fcuk abang leh tak? "

ai EMO ... motif ko gersang???? aku tak kenal pun sape ko!!!! ( terus gigih pastu,bangun tido terus online Myspace nk tgk gambo.. hiks )

uols gigih kn bukak myspace segala? nah sile carik .. kekekeke
*matila berani mati letak gambo~


well.. kisah selanjutnye tak perlu la di story sbb tade ape2 berlaku, ai hanye mendengar je adik2 berfantasi seks nk ciktot org segala .. haih .. dgr org mengerang2 kecil, dan kemuncaknye .. tuut tuuut tuuut (bunyi phone putus, .. dah klimaks agaknye .. tetiba credit habis .. kekeke)

haih ... org zaman skang, sgt berani wat menda2 camnie, dah le call org sebarangan, buatnye ai ni STRET ke ... PAK HAJI ke ... tak ke malu nnti?? tapi takpela, at least ai learn somethin today ... phonesex gituew, kan lele???

4 comments:

alan tazalia natasya said...

choi...mak kenal budak tu..i mean, pernah nampak my space dia....

tapi profile dia cakap dia bad temper la, tak suker hypocrites la, tak suker shemales la *abis, kimie tu apa?opsss...

anyway, kalo cam tu, mak pun nak add dia la..hahah! cando noks!

Kimie Çàrrerà said...

ko mmg hanjeng~ ahahahahahahhaa

ai bukan shemales ye!~! ahahahaha

add cepat~ add cepat~ cando ke? hmmm deswai ai berair dgr suara dia .. kekeke

Flavio Alessandra said...

haiyoo budak nie aku kenai sangat.... matilaaaa kan molot dia hazab sangat... lahir kat london segalak... asyik leeerr skipping english dlm myspace... rupernyer bunyi terengganu... *petir campur kilat* hahahaha...

=))

Kimie Çàrrerà said...

ahahahaha suke suke suke ....

deswai ... slalu sgt la skippin london, merasa ai kuar skit slang beverly hills, terus terpaku dia, bleh? *matilamak