ssSsshhH .. iTs My SeCreT ..

ssSsshhH .. iTs My SeCreT ..

Tuesday, January 16, 2007

hari hari terakhir seorang datin

*matila tajuk ala2 drama TV masuk pencalonan Anugerah Skrin 2006

lagi beberapa hari, ai akan pulang ke hostel .. choii bosan je cuti kt umah, balik2 je umah dah banjir .. smpai la hari nk pulang .. tak ke musibah sgt tu??? smpai dua kali banjir besar ... hayooooo dasyat sgt ke dosa ai smpai kena balasan sebegini.. kekekeke
seperti biasa ... banjir tak effect ai sbb umah ai berada di kawasan tinggi .. tapi, kali nie ai tak sanggup nk pose2 ikut daddy gi kampung2 yg banjir sbb nnti cepat sebak tgk keadaan mereka *pose dato syahrizat jalil

so .. dah dekat 4 hari ujan non stop, mlm tadi .. lepas satu taman perumahan wat semayang hajat *matila ai pose lalu lalang depan masjid bile budak2 moto lepak ramai2*

hari nie, seawal jam 800am, matahari dah memancar dgn jayanya ... maka, hari ni, tak ujan langsung.. huhuhuhu merasa kuasa tuhan~!!!! *kalahla izuan ratu musibah~

petang tadi, sbb dah lame sgt terperuk dlm umah .. fyi, berat ai naik 2 kilo .. hiks ... ai pun berjalan2 mengambil angin ... pusing2 jalan kaki OK!!! keta tak siap lagi sbb ujan jers!!!

maka, ai terhenti kt sebuah padang permainan, penuh dgn anak cina sajork!! ade yg main kejar2, ade yg main basketball .. mata ai tak henti tertumpu kat sekumpulan remaja cina sedang gigih mengeluarkn peluh... hiks .. hey~!!! anak melayu mane?? yes .. mereka kat tepi tembok, lepak ngan moto, main guitar bagai, sambil puki2 gemok pkai baju singkat duk kepit tepi!!

adik2 skang .. main dgn penuh kesungguhan!!! sgt terpuji!! huhu

eeee choiii!!! ai dinch permandangan itue!!! lalu ai pose duduk tepi court basketball ituew, smbil pose " ajakla ai main sekali " tapi apakan daya, ai tak cukup jantan kat situ ...

so, ai terus tanye sowang anak cina nie,
" hey
lengchai .. suda cukup olang ka? "
terus dia jawab
" lu kalu mau join, masuk ja ma .. suma pun OK "


kesimpulannye .... hari nie ai main basketball ngan cina2 ... *ade sowang yg ai taste lite2 sbb pkai singlet sexy .. * choiiiii

dr sekecil2 lengchai .. hinggala sebesar2 lengchai ( umur 20an je ye ) .. sumenye ai nk, bleh?

6 comments:

alan tazalia natasya said...

just one word i want to say:

TAMAK!!!!!!!!!!!!

that's all, thanks u very much!

p/s:

ader tak email si napisah?
bole kasi tak?

imahlenggok said...

katanya!! main dgn cina!!Bila nak makan laksa cina kimie? mak larii dulu na?

imahlenggok said...

KANNN..

Kimie Çàrrerà said...

hey hey hey ... ai tak tamak ye~ kekekeke.. cume ai nafsu kuda *matila carut diri sendri*

p/s: email napisa .. nnti ai cek ai nye contact personnel ye *lariiikk

Kimie Çàrrerà said...

wah .. ai tatau pun ade wujud laksa cina .. kekekeke .. harus ku susur Chinatown mencari laksa cina semangkuk ..

hayoo nok, laksa cina tu ape? bahasa UFM ka?

Kimie Çàrrerà said...

alan, sekretari ai kate ... weol ade email nie jer


nasriquesz@gmail.com