ssSsshhH .. iTs My SeCreT ..

ssSsshhH .. iTs My SeCreT ..

Tuesday, January 30, 2007

cinta datang lagi ...

hayooooo ai masih berpeluh!!!! ahahahaha hepi nye!!!! tak sangke hari nie ai rase kembali perasaan sewaktu first tyme berjumpa dengan shuben lama... tp kali nie ngan sowang mamat junior yg ai langsung tak penah lihat sebelum nie

semuanya berlaku sewaktu ai mencemar duli bermain beach volleyball ngan adik2 ponen yg kekwat dan tidak chantek .. ai je yg hensem kt situ *matilamak


ai yg pegang bola tu .. hensem kan? kekekekeke

then, budak itue join ... sgt tasty ... mcm abg2 polis je .. muka yg fierce, bibir yg sexy, kulit tanned lite2, lengan yg kekar serta ciknek yg tersembul dr suar pendek yg dia pkai .. ai terus gelabah dan menjadi "lubuk" seketika.


pics ini ditaja oleh AZhunks.com *matila taste kt pinoy dr kecil

tp cam biasala .. diva volleyball teda akan penah tewas dgn dugaan sebegitu ... budak tu join team ai .. terus ai duk tersipu2 je .. ade sekali tu, ai tak mampu nk save bola sbb dia ade depan mata .. sgt choiii kn .. malu nyeh!!

then, weols pindah main court biasa .. kali ni men ngan jejanz yg lain, terus ai kuarkn segala mala skills lama utk mendapatkn perhatian dia ... merasala serve terbang sume kuar kn? hiks ...


ai suke ... dah lame tak terbang sebegini ..

aahhhhh ai betul2 taste kt dia .... nak nak nak nak nak *matila meroyan

ekceli tadi nk balik same ngan dia, tp ade skot, so balik naik keta ...

huuuuu besok turun men lagi!!!!
harusla cikcur puas2 kat situ kn pisa???
sgt byk jejanz tasty ... merembes je ai .. ahahahaha


-out gi mandi skang-

5 comments:

Nafisah Sanuri Manjasmaradana said...

Har9345959338669539

Saya nak abg volley yg ada janggut dan kening tajam..!!!

cheredz said...

saya pon

Kimie Çàrrerà said...

ahahahaha keji je uols berdua! turun bersukan sbb nk ngurat org .. hanjs sgt kn!!

tp kn pisa ... u prasan tak .. dah dua kali dia duk senyum2 kat ai .. *lariiikkk


matila berangan

syarifah tazalia alania natasyaa said...

uols, bersukan bukan untuk cikcuran..ittew semua tidak baik....

mariler bersukan utk negara.
*lainkali, include pic budak tu, ...ok? muahs!

Kimie Çàrrerà said...

ai bersukan demi memuaskn mata sajerks ... *patutla tak kurus2

btw noks, ai gi court tak bawak camera ye!! bukan nk shooting photoshoot hiks
*matila idea