ssSsshhH .. iTs My SeCreT ..

ssSsshhH .. iTs My SeCreT ..

Tuesday, January 9, 2007

ape cer?

Greeeetings~!! Ho Ho Ho~!~!
lela, sorryle takpat nk join uols kt kl ituew wpun sebenarnye ... ai mmg kt KL dr haritu... huwaaaa~!!!
teda transpot nok ... *matilah dr kajang gi subang then gi kepong naik keta janz~

itula kisahnye noks~@!! hohohoho .. u tak marah kan?? kekekeke .. nnti ai kasi no pon jerry k!
and pisa ... motif spekulasi u tak meletop? motif ingt ai kt sabah?? motif?? hiks

well, ai dpt undangan dr seorang VIP utk gi umah dia, bleh? *matilah datin*
ekceli ai gi umah kawan ex skool ai ... ade kenduri katanya .. lgpun, ade jejan yg sapot pemergian ai ke kl ituew, kalo tak, ai mmg tak pegi sbb tak berduit. so, ai mmg tak kuar duit pun sepanjang kt sana beberapa hari, ala2 pose nk somethin, tunjuk pkai jari kelingking je .. gituew, tp dia tak menepati citarasa ai, maka ai layan lite2 ajers ... and NO INTIMACY MOMENT BETWEEN US OK~!!!! yes,kena beritau awal, kalo tak nnti ade spekulasi~ merasa ko pose abg angkat jers .. muhahahaha

then,lepas berada di kajang ituew, ai gi jumpa bekas bekas shuben ... waaa ramainye~ motif speku??? yes lela! ai jumpa ituew Joe ... menci menci menci~ amikla dia noks~

lepas2 tu, sepanjang masa ai kt umah jejanz yg sponsor kedatangan ai itue, di subang. merasa ai catwalk gi umah aunty ai kn? kekeke
hari sabtu pagi, ai ade plan nk gi ke BB yg heboh diperkatakan org malam itue *matila pose tak penah pegi*
tp ai risau plak kalo2 terserempak uols ... wakakaka

sbb tak jadi ituew, maka ai pose2 pulang ke umah, tp ai menten roger kenalan CINA BUKIT. dia amik ai kt pudu lalu gi umah dia~!!

*lalalalala selingan lalalalala*

maka, hari ahad ai pulang ke umah melawat tapak banjir sekali lagi .. terus ai nanges berlinangan sbb sedih tgk nenek yg menjaga cucu ramai, umahnye hancur dipukul arus, lalu dia nanges histeria .. ayooooo ai sgt sedih skang~!!!!

choi la ... ai tak tahan tgk benda2 feeling camtu, nnti ai sgt sedih dan ai rase sgt tak berguna sbb tidak membantu!!! tapi apakan daya, ai mmg tak mampu nk bantu dr segi fizikal, setakat pose2 menenangkn itue je ai mampu ( smbil scan cucu nenek, ade tasty tak )

disbbkn beberapa faktor dalaman dan batiniah, ai terpaksa berhenti dr BERINTERNET buat beberapa hari, maybe minggu, maybe juga bulan ...

merasala blog nie pose2 teda diupdate gtu .. har har har

tp ai sgt sedih terpakse berpisah seketika ngan diari ai inie.. tapi takpela, demi meneruskn usaha ai dlm merealisasikan azam tahun nie ... ai reda ...

tp takpe, ai akan teruskn menonton The King Of Adventures ... setiap Sabtu, 8TV, jam 700 malam.. kekekee. ok .. ai henti~!!!! shadap!!!

Ah Ming~!~!!*matila manja* Host rancangan King of Adventure iteuuw .. sgt sexy bile dia peluh2~!!! haih~!!!

p/s: kak imah, ai juga dinch lite2 cina bukit mata sepet sgt sgt sgt .. kekekeke

3 comments:

nasriquesz said...

motif tutup?

Nok.. lps u cikcur.. i makin membara nk cikcur..lariiiiiiii

ttbe i tringt jari patah ni..cry

Haslelasmaradana said...

Lahanats! Kou mmg nk kne rodok ngn keyboard dgn hikmat pentium.. sudey! menten nk insapp tp tetap falach.. haih~

i xmo cikcor lg! insaff org2 blk haji~

kimie karrera said...

hayooo dugaannn ... camne nk jadi baik nih~!!!

bukan nk tutup nok, tp tak update jers .. sbb tade story pasni, ai nk jadi baik duk umah makan dan menggemukkn badan ... well,lepas banjir nih, dgn bantuan bekalan makanan yg melimpah ruah, berat ai naik sekilo setengah .. muhahahahaha


lepas ni tade org berani kate ai kurus, even Victoria secret pun takkan suh ai kuruskn badan *matila berangan tyra banks