ssSsshhH .. iTs My SeCreT ..

ssSsshhH .. iTs My SeCreT ..

Friday, December 8, 2006

detik2 menyedihkan

skang dah start cuti ... tp ai sgt keliru ... tatau nk bwat ape ..

selalunye, kalo cuti je .. ai lah org yg tak sabar2 nk balik ke umah, tp tataula kenapa skang ai rase cm lain sajork
maybe sbb most of my closest friends dah habis blaja, sume duk pikir psl nk carik keja, ntah camne .. ai pun terikut lite2 gak .. so how? padahal ai ade 2 sem lg br habis ... *nanges*

kalo ikut plan, ai nk balik umah hari rabu depan ... tp ai nk gi kl dulu weeken... nk jumpa shuben yg da sebulan ++ tak jumpa ... then nk gi blind date ngan mat susly yg rela bayar ai utk ditiduri *opsss
then nk jumpa anakikan yg dah sibuk calling2 kata ai sumbunk ngan dia ... *sigh*


(cube teka ai yg mana satu .. lariiikk)

susahnye tak berduit tyme2 camni ... nk mintak my parents pun da mcm lite2 je .. nasib baik la kadang2 shuben leh topup kn phone .. kalo tak, dinch berasapla phone ai *ttba*

tgk la camne plan ujung minggu nie .. kalo ai yakin, ai akan ke kl, gi klcc jap uruskn psl loan .. then br ai pikir nk wat ape .. isnin petang, gi blind date, selasa, celeb8 besday my shuben .. rabu balik umah ... balik ke?? harus lela akan menghasut ai utk ke cikmir hari jumaat itue.. kan?

ai ade gak terpikir nk pose2 part time .. tp,kalo nk carik keja part time kt kl tu, at least kena ade tempat tinggal .. motif nk tumpang umah kawan sebulan?? kan??? kalo ai balik umah pun, ade je keja part time, tp NAN ADO shuben ngan cikcuran ... huuuhuuuu

OK lah ... nnti ai decide la .. motif nk kusut2 pikiran???

3 comments:

Lan said...

sujuds dengan kehidupan terlampau ngko...

er, tak teringin ker nak buat videoclip catwalk? red BBQ?? Black BBq???

teringin gak nak tgk fonens utp menjelma jadi model victoria secret...*matiler request...

Arieca7 said...

yess.... ai nk trn jb la plak... busan ngn market kl bleyyy... kekeke

kimie said...

kekekekeke
teringin tgk ponen utp jadi model victoria secret ke? ala .. weols cume tukar bile ade fashion show je .. *matilamak

wah wah .. nnti weols wat vclip gak ye next yr .. tunggu pisa n lela pulang~!!

hey lela! jomla gi jaybee .. duk umah abg sedara ai ituew .. mau?