ssSsshhH .. iTs My SeCreT ..

ssSsshhH .. iTs My SeCreT ..

Monday, December 11, 2006

cikcur sedih

smalam kuar ke ipoh lagi ...
mula2 plan nk gi swimming ...

but then .. disaster begun!!

  • kereta yg dicari teda jumpa smpaila jam 630pm ... kalo ikut plan, kul 5pm da gerak ke ipoh, akhirnye kul 7++pm br gerak
  • smpai ke public swimming pool tu jam 800pm TAPI hujan plak tetiba sgt sgt sgt lebat .. seperti hujan monsoon tropika gitueww so, teda mandi manda cikcuran
oleh sbb sume pun dah frust lite2 ... maka pigi plak umah kak maya ... lepak2 nak mandi2 segala makeup2 gituew

lepas tu gi makan kt Combat ... mcm biasa la .. ai smpai je kat situ, ai terus ke toilet .. dan teus kena NGURAT dgn waiter2 ... motif???? MAK JANTAN OK!!

Last but not least ... utk membakar masa2 yg ada .... seperti biasa, singgah ke Polo .. hohoho
terus wat photoshoot atas kereta ... merasa ade mamat comel dtg lalu terus sound " mcm model la awk sume" *nanges terharu*

ai lepak2 ngan sekumpulan adik2 sekolah gituew .. umur br 19 .. sume pun renek2 ... dan CIKDEH!!
setelah hampir berjam2 duk lepak same2 ... maka ... ai pun mensetelkn dan mendapat nafkah batin drp DUA adik2 sekolah ituew ..... hiks
setelah tukar2 no pon, myspace segala .. mereka pun pulang
*sentap salah sowang dr mereka, name dia Ajoi .. sgt cute .. tp dinch mahu dilolo .. tp DIA MINTAK no phone ai ye! nk kontek2 katanya .. hiks

ChOiiiii!!!!!!! bile adik2 pulang, sedar2 je, ai kena tinggal oleh ponen2 yg lain .. merasa ai "ketakutan" seketika sbb berseorangan ... kekekeke

Jam 500am, kami lepak plak kt mamak smpai jam 600am sblum ai drive dgn lajunye pulang ke UTP ...
choi ai br bangun nih!!

2 comments:

Lan said...

teknik fa-lat-choran ngko mengkagumkan aku.....


wish my life is that interesting....

kimie said...

hey hey hey~!! ai biasa2 je noks ...
tade la interesting sgt ... just cukup utk mengaburi kehidupan yg kelam ..

*matilah sastera tak paham~