ssSsshhH .. iTs My SeCreT ..

ssSsshhH .. iTs My SeCreT ..

Sunday, December 31, 2006

ada apa ngan new year???

well, kt segamat nie, banjir dah OK ...

keta weols pun dah OK .. my daddy had spend few days nk overhaul keta nie ... haih .. tp aku suke sbb mekanic yg tolong repair ituew, badan tasty bile kotor2 plus minyak2 di badan .. hohoho.. aku ade gak tolong2 wat enjin keta tuh! merasa la jadi jantan sebenar seketika, tp menten tgk body mekanic .. lalalalala

tp sayang ... daddy kate, mostly sume jalan nk kuar dr segamat nie still kena tutup sbb kekampung kt situ masih banjir .. so takpat ar aku nk join lela n pisa di Batu Pahat,sorry guys!! nk gi kl pun takpat .. ahahaha

( fyi, aku dah terperuk dlm umah almost 2 minggu ... its a record!!!! )

so, hari ni aku ajak kawan skool aku gi jenjalan pose2 tgk kawasan2 kena banjir... sentap tade kamera nk snap2 .. harus beli satu nnti .. hiks

1st kitorg gi kt bandar segamat yg duk kuar berita ituew ... hayooo... sgt kotor ye!!! almost 3/4 bandar tu da jadi pusat pembinaan dan pusat perlonggokan sampah!!! kesian gak tgk pemilik2 premis tu sume gigih bersihkan kedai ... mesti byk gile rugi. bak kate mummy, haritu ade kedai jual langsir wat sale kain langsir sbb kain tu dah kotor kena lumpur. merasa la kain semeter 7 hengget jadi 20 sen semeter..

then, weols gi plak ke area kampung Jawa ... kampung yg paling teruk dilanda banjir, smpai umah banglo dua tingkat kat situ pun dah hampir acup. hiks....
singgah jap kt pusat pemindahan, sbb daddy ade kt situ, kawan dia ajak join sbb ade org dr MAS ngan askar ade kt situ .. merasala cikcur lite2 sbb daddy ade.

waaaa... meriah nye~!!!!! byk anak2 muda ensem .. dan tak berbaju ... *motif???
ade sowang budak nie, aku rase br je habis skolah kot, tgh duk termenung bawah pokok ... matilah dia tgh pose melara terkenang harta da tade. aku gi ar pose2 kat dia sbb aku nmpak dr jauh cam tasty .... YES!!! anak2 ikan sgt muka dia ... ( lela, muka dia sebijik cam budak kita jumpa tyme dinner kt cikmir itue .. )
maka, ai merembes lite2 smbil terus rampas mic, bertukar jadi pengacara Bersamamu TV3.
kawan aku yg stret itue masih tidak paham kenapa tetiba aku berminat nk interbiu budak comel itue ...

aku : adik nk rokok *matilah dia jawab TAK NAK!

adik : bak ar satu .. kowang dr mana nie * pose jawab ngan skema

aku : saje jenjalan .. adik duk sini ke?

adik : *senyap je*

aku : sape name nie? comel la muka murung2 camtu

adik : apsal plak ckp camtu ... ade ape2 ke? *smbil sengih muka sindir lite2

aku : okla, kitorg gerak dulu *nanges*

perjalanan weols diteruskn ke seluruh pelusuk ... aku yg gigih ajak kawan aku tu jenjalan, sbb aku nk usha org2 MAS yg dtg .. kekekeke

tu je yg aku wat hari nie ...

kesimpulannye :
1: tyme banjir dpt tgk byk jejanz tak pakai baju .. lalalalala
2: abg2 askar dr kem kluang sgt tasty .. muda2 dan ganas2 .. arrrrrr
3: ade sowang abg askar dr inanam sabah ... maka aku terus pose org sabah ... hiks
4: sentap tak berjaya ngurat anak ikan ... motif ko sedih umah ko hancur? *astaga

okla ... esok da new year, tp aku rase aku duk umah je ... aku tak suke smbut new year sbb aku hanya sambut awal muharam *petirrrr

2 comments:

alan tazalia natasya said...

motif ngko buat amal kebajikan versi cikcur ????

Haiyo, aku terbayang reramai jantans cando bare chested...goyah iman ku ....

Kimie Çàrrerà said...

noks, pengacara Bersamamu TV3 pun menten cikcuran mengejar populariti lite2 smbil beramal, inikan pulak ai yg humble nie .. kekekeke


bare chested .... smooth tanned skin with 'bulu2 halus' at certain parts ... and plain flat abs and some sexy untanned waist line ... haiyooooooooo