ssSsshhH .. iTs My SeCreT ..

ssSsshhH .. iTs My SeCreT ..

Wednesday, November 1, 2006

MENTOR konsert 5 (Celah bedah)



"Sayang .... ai ade benda nk ckp ngan yu ...."
PrannGGGG!!!! pinggan ditepis, cawan ditolak ... berderai kaca2 jatuh di lantai ... nasib baik umah ai nie tade karpet2 yg tebal2 ituew ... kalo tak harus hancur ...

" ape lagi awk nk? sy lapa nie .. balik nk makan ... boleh tolong diam tak?? ... errr .. awk masak ape nie .. sedapnye bau .... "

*sigh* tade harapan nk bitau .. choiii!!! ai kena sabar lg .. biar dia habis makan .. kang hancur sume pinggan mangkuk dinasti cina ai ini ..

afta few hours, ai ajak dia pose2 tgk tv, ade tayangan bola perdana kononnye ..
lalu ai start mukadimah ... *sambil pose cleopatra*

" abang .... da berapa lame kita kenal ek ... ingat tak 1st tyme kita jumpa dulu ... yu gatal ngurat ai kat tepi stesen komuter .. tyme tu ai nk balik kampung, beg berat ... "
ToingGG ... kepala ai ditolak ..
" hoy!! ape citer nih? lagi tadi mcm kucing miang nih!!! nak kena romen ar tuh!! " ai sgt sentapsss bile dia ckp camtu

" heyyyy!!!!! yu duk diam2 skang!!! biar ai ckp sumthin... fyi huney, ai dh bosan tau!! bosaaaann!!!! "
lalu ai hempas plak tabung khinzir pink milik ai yg ai saje pose2 letak tepi tv.
laki ai terus terdiam .. rasaiinnn..
ai stop amik napas ...

" yu nk tau tak ... perangai yu nie kan ... kurang sikit je drp nazi ituew .. yu ingat ai ni gadis sandbag?? ai tau la yu dulu penah kena reject nk masuk boxing .. tp perluke ai jadi tempat yu nk prektis??? "

ai perasan muka dia da bengang ... merah lagi tuh ....

" yu tau tak berapa hengget ai habis sebulan nk jaga body ai ni hah??? muka nie je .. da jenuh ai belek depan cermin nk hilangkn blusher ngan eye shadow gelap yg yu selalu bagi tu ... yu paham tak???? motif tak paham??? choiiii!!!!
ai nk bitau yu ... muka ai nie, dah penuh ngan kesan lebam2 yu belasah ..!!!! badan ai ni plak, kalo ai tak telan marvelon tu sume .. ai rase tak jauh bezanya bengkak2 kat badan nih ngan breast ai tau!!! tak cukup ke ngan dua gunung cute ni, yu nk tambah lagi kt seluruh badan? hah? hah? yu.... yu..... yu mg kejam tau .... "

*terus pose jatuh, ambil kusyen kecil, pekup kat muka ... nangis lite2

dia terus masuk bilik ... ai menang!!! yeay ......
tapi ..... ayooooo~!!! matila ai camni ....
dia kuar dr bilik terus bawak tali pinggang ... *motif amik tali pinggang D&G ai???
" ko tau tak aku wat camni sbb ape??? hahh??? ko tau tak??? "
laki ai dgn bengis menerpa kat ai .. *tiba2 ai rase tasty plak tgk dia sgt garang itue*
" aku sayang ko tau tak?? aku tanak ko jadi mcm kawan2 ko tu sume ... macam pelacur masing2 .. ko nak jadi mcm tu ke? setiap hari kena usung jantan sana sini .... tak puas ke hah??? ko nak jadi mcm tu??? lagi satu .. aku benci bile tgk jantan2 lain tu tergedik2 ngan ko .. ko pun satu .. nape ko layan sume tu hah?? aku sowang tak cukup ke?? ke .. ko ade org lain nih??? " ZasssT .. ai dilibas sekali ...

wpun ai dah mengerekot di kaki sofa ituew, ai tetap bleh berkata2 di sebalik kusyen2 kecil.. dgn kudrat yg ada ... ai terus menegakkn keadilan ..
" heyyy yu... ai tau la ai nie cantek & vast .... tp perluke sbb yu takut org celah bedah yu ... maka yu nk tibai ai smpai jadi pekasam!!!!! camne ai nk masuk IQP next yr kalo rupa ai mcm nie???? yu jugak dulu kate ai sgt seswai jadi ratu ... tp bile sebulan kita kenal ... yu da mula tunjuk taring ... nk tunjuk yu la jantan paling maskulin .. ahhhhhhhh sakit ... makkkkk "

" boleh tak ko jangan ckp ngan aku mcm ko ckp ngan kawan2 ko tuh!!! ko ingat aku paham ke hah? "

" dah la tuh ... ko jgn nk komplen macam2 plak .. dulu ko gak kate, ko terima aku seadaanya .. takkan br kena sentuh skit dah terasa ...ko ni laki ke pompuan .. perghhhhh!!!! cam syial perangai!!!! bile gersang pandai plak carik aku ... mmg dasar pondan!!!! blah arrr .... "

dengan gigihnye laki ai terus membantai tubuh ai .... tanpa rasa kasehan .. ai terus menahan, dan menahan .. air mata ni .. da berjujuran jatuh membasahi sofa

ai tanak kalah ok .. bak kate org .. jgn mengalah di tgh jalan gituew... maka, bile dia stop, terus menuju ke bilik .. ai pun bangun, capai plak tembikar cina yg makngah bagi .... lalu
PrannGGGG ... ai hempas kt belakang dia ...

ai berpaut plak kt belakang dia, ai jerut leher dia ... ai tendang2 dia .. aiii puassss!!!! dia terjatuh .... ai sepak2 lagi ... ai tumbuk .. ai hempas2 kusyen ... ai rase sgt powerful tyme tuh ...

" yu tatau ai laki ke pompuan? nie .. biar ai tunjuk ... kuasa sebenar pondan2 ... nah rasakan ... hambik nih .. yu suke kan? yu suka bertumbuk kan ... yu suke belasah org kan ... nah.. yu rase plak ape yg ai rase .... yu takut org celah bedah ek .. yu risau sgt kan .. sayang kt ai kan ... "
bertalu2 ai kerjakan dia ... nk tarik rambut, tp rambut spikey dia pendek plak .. so ai hempuk2 je ... dia hanya menepis2 .. tak lawan balik pun
maybe terkejut kot ... ahhhhhh rasaaiiinnnn

" yu ingat nie ... kalo yu berani carik ai lagi pasni .. yu awasssss!!!! biarlah sesapa pun nk celah bedah yu ke .. ape ke ... yu jgn berani tunjuk muka depan ai .. biarpun ai akan sakit setahun pasni sbb melepaskn yu .. biarlah ... "
ai henyak2 dia lagi ngan selipar bulu2 ai .. ai blasah dia mcm ai blasah hadek2 kekwat ngan ai dulu .. ai tendang dia .. lagi .. dan lagi .. dan lagi ...

dlm keadaan marah itue, ai masuk bilik, kutip dua tiga helai baju,capai handbag, carkey, terus keluar dr umah .... dlm keta, ai nanges .. terketar2 ai call bestfren ai ... malam tu .. ai tido kt umah makngah je

lepas 2 hari, ai balik nk kemas sume barang ai ... ai da bosan .. ai nk kuar dr umah itue ... pabile pintu utama dikuak ...

erkkkkkssss....... ya tuhan!!! ape ai da lakukan ....

laki ai still terbaring kat lantai .... tak bergerak ... rumah kucar kacir ... keadaan masih spt yg ai tingglkn mlm kelmarin ... emmm errr .. ape nk buat ..

ai terduduk ..... air mata sesal mengalir ...

Dum Dum Dum ... (bunyik hakim ketuk2 di court, hadirin sume da start bising)
" begitulah kisahnye yang arif ... defendan sendri telah mengaku perbuatan itu hanyala self defense .. maka, adalah tidak adil defendan dijatuhkn hukuman yg berat kerana semua dakwaan adalah tidak benar, bukti2 dan report dr hospital juga jelas menunjukkn yg defendan telah didera dlm tempoh yg lame " ( suasana kembali sunyi )



*jangan dera saya bang~!!!*- gambar file ihsan dr penjara wanita kajang

" kes saman dr seorang lelaki yg masih koma berakhir dgn defendan, seorang maknyah .. telah menang dan tidak dijatuhkn ape2 hukuman, semua dakwaan telah ditarik balik ... semua rakan2 yg hadir di court lega ... Saudara, kini berakhirla satu lagi kes yg menyayat hati .. yg saban hari dialami kaum2 yg lemah dan selalu ditindas ini ... smpai bila kah semua ini akan berlarutan ... smpai bilakah masyarakat akan hanya berdiam diri dan menyalahkan mereka?? saya, kimie de petola melaporkan utk, edisi siasat, TVpOnen .. kembali ke studio"

12 comments:

Kak Bedah said...

*sujuddddd....*

cam kesial sangat part

" boleh tak ko jangan ckp ngan aku mcm ko ckp ngan kawan2 ko tuh!!! ko ingat aku paham ke hah? "

akak sujud sangat!! haahahahhaha

Entry yang sngat melerts. My vote is for you. Ops

perjalanan hidup said...

ayo. cam kisah benar jor nok. sian kat ko. *lariiik!

Arieca7 said...

kelles... creative naa siap ado mahkamah lg... igtkn memula uolss mimpi je belasah laki tuh, rupenyer bebetol.. kuat gak y all kn, ala2 dr squid transform jd kraken gituh..

**gamba wanita x siap banduan tuh, dia wat salah apa? kantoi dilolo singh kat blk kou? **ampoonnn

Claudia kimie Schiffer said...

thx kak bedah .. huhu

yes pap ... ai pun rase cam kisah sendri je .. ahahahaha.. hanjs!! bukan ye!! ai kena rasuk dgn roh si mati *larikkk

wanita tak siap tu ... kesalahan dia ialah berembak tanpa had dgn laki2 org, anak2 jantan org .. hingga ade persatuan makcik2 wat repot polis .. kekekeke

nasriquesz said...

HANJENG!!! Keles ala2 perbicaraan dlm Novel Balak Cun + Filem Chicago..melk taste!!

Hanjeng tau letak gmbr!!
Geisha kan!!!
*nanges tapi gembira*

LOVE IS A CRIME!!!
Suka3957235730057339

.::[Agnes Clarkson]::. said...

Noksss....jalan cerita hampir sama...hihikkkksss tak sangka i baru baca blog u sebab blogspot dah kena block kat opis i!!! but i suka jalan cerita u very the .....huhu.....bila nak kuar minum2 nie....mai la..singgah blog mek nah....

S a m u e L said...

*sujud*

ni lah entry uols paling meletupp!!boleh megatasi entry lan masa konsert pecah lobang dulu!!! suker sgt especially part gaduh lite2 dgn laki uols...ayo pukul2 la...balas dendam la!!! syudeh!! sesungguhnyaer ko ni lemah dgn jantans opss!! i salah cakap kerr!!

bayen dui!!!

Claudia kimie Schiffer said...

eh pisa .. yuol ade lg ke novel balak cun ituew? nk pinjam~ hiks

pix tu canteks sgt kan ..

thx kak agnes sudi singgah ... ai nanges bace yu punye entry .. nnti kita lepak minum2 ye noks

yes samuel .. biarpun ai lemah ngan jantan, tp di dlmsanubari ai ini, terasa je nk belasah jantan .. hiks

imahlenggok said...

hahahaha...kan..mak sama dengan bedah nak quote benda tu!! tapi bbedah amik dulu!! Bedah mmg suka caras idea mak!ops*

Anak Tunggal Makcik Zaiton said...

Yes ... mak ada
Sem dpn ingtkn mak..
mak takut lupers

Gmbr tu MMG CANTEK MCM GEISHA *MATILA CAPS*

LeeZ said...

mak sukerrrr... lawak sangats!!!

fiebie said...

aiyoo mak suka ni, mak suka mak suka (tepuk tangan). Very der kreatif tahap gaban, penuh misteri, penuh teka teki.

akak suka lah.