ssSsshhH .. iTs My SeCreT ..

ssSsshhH .. iTs My SeCreT ..

Wednesday, November 29, 2006

ko heng ko chan???

soklan tu ditujukan utk yuols ... chan ka?
kal tak chan, jang duk men nyun kat sin k.. hiks inila mantra dlm bahasa latin .. *ttba


let the damn bitch get it all *ttba

well, hari sabtu yg haru telah pun berlalu plan ke clubbing ttba bertukar karaoke, sbb ape??? YES!!! menurut kawan ai aka Plan B itue, dia kate nk masuk Planet Rock tade cover charge, tetapi, mlm itue nk masuk tujuh org kena bayar RM 250 .. hayoo0ooo ko heng ko chan???

lalu ai roger Plan B, tp nan ado jawab phone ... ko heng ko chan???
prue kate makayam gabby sume ade kt dlm club ituew, lalu ai call jugak nih, tp nan ado jawab phone
( thx wanie kasi pinjam phone yu.. ahaks )


pabila datin sentap .. datin wat ape???? yes.... datin gi KARAOKE ~!!!!


so, prue,KJ and Scott terus menuju ke Shogun di Medan Gopeng ituew sementara ai,wanie,hasmi n deena terus pose2 ke Salam sbb nk minum MILO .. hiks.. ko heng ko chan???

merasala weols spedo kt dowang mengatakan ade polis, takut nk jalan ... lalalalalaalala


so,kami bernyanyi2an je la mlm tu .. hiks.


weols dlm keta gelak2 gi minum MILO .. hiks

ayooo ai da gumuks!!! pisa, kita da gumuks ... kekeke

deeena, KJ and Scott *chan ka?

whenall models bitchin around

ko hengat ai lespap ka? bukan ai OK, kan KJ??

hey!!! ... yuols hengat weols balik ka pastu??? NO NANA NO!!!

activity bersambung ke POOLS ... hayoooo ko heng ko chan pegi berkali2???

di sana, ai ketemu dgn makayam2 lame dahulukala .... sume pun ttba turun katanya, dr KL dtg ke Ipoh, makayam Tasha, Lisa Morie, Zahnita ... dr Teluk Intan makayam Mimi, kemudian, Sara Shundels, Sara PKN, Wan Nor Azlin, Abby yg da mengandung ... ahhhhh ai nanges jumpa deols kembali ... setelah dua tahun tak jumpa gituewwwww... kemudian, pabila menyedari market menggayah tak laku mlm tu sbb kemunculan diva, weols pun pulang nanges2 .....

SO, sejak mlm itue ... ai gers gers nk rembs rembs ngan jejanz .....
maka, tadi petang ... ai tak sengaja terlayan sowang jejanz, adik junior kt UTP nie chat2 kt mirc .. ekceli prue yg shundels kacau dia gune nick ai ... ayat keramat : u nk i vacuum u??


lalu ... petang td ... tepat Jam 500++ pm, selepas lela chat ngan ai kate nk jumpa zach, opsss ko heng ko chan?? ai berembak ngan budak itue lele ... budak silat gayung yg u kate tasty itue, yg badannye sgt sedap dipeluk itue ..... hiks ... ( kisah seterusnye SENSORED....)


keyword perembakan : ai jadi cikgu, dia jadi anak murid .. lalalalalaa...



skang dah hilang gers gers ..
shadap!!!

3 comments:

Arieca7 said...

semuga suma cikki yg u ado lari bertempiaran mendapat betina sundal mcm uolsss *opss

sudey.. ai kenal budak itew ok.. seumah ngn adek angkat acai..

boleyke cikgu tadika nk ajar anak murid stpm? hiks..

nasriquesz said...

Hahahahahaha centap mahadaya!!.(ttbe)

Taste pegi cikcur slps exam kan!!

kimie said...

hiks ...
ai suka laa...
bak kate prue: sume ponen2 gigih nk kat mamat silat tu sejak dulu lg, ttba ai yg dpt.. kekekeke

ai suka suka suka ...