ssSsshhH .. iTs My SeCreT ..

ssSsshhH .. iTs My SeCreT ..

Sunday, November 19, 2006

haruska cikcur tyme exam?

hiks ... dsbbkn ai lite2 je nk study 3 killer subjek yg examnye hanye sehari dua lagi .. maka ai TIDO je di bilik dr pgi smpai ke mlm

ttba, Dee roger ... katanya : noks, A ajak ai jumpa .. gi umah dia tido sana .. u ikut la!!
MOTIF???? motif yuols nk rembs rembs ai kena escort? ko heng ko chan??? tp sbb ai pun teringat plan B di ipoh itue,maka ai setuju nk hekut!!

so,mlm smlm weol gi ke ipoh .. ayoooo... smpai di umah ituew ... mereka mereka terus ke bilik ... ai??? ape ai buat???? jadi cinderella??? YES!!!! tuan rumah menghidangkn citer kikiki dan juga sekotak air soya .. very der hanjs kan.. lalu ai pose2 bosang tgk jantan hisap punai jantan .. maka ai tukar channel Animal Planet .. lg best tgk ular2 mematuk katak dr tgk benda lagha itue semua *insaff seketika

dlm diam diam, ai terus pose berdoa (gigih ngadap kiblat gtu) mengharapkn ade org mengeluarkn ai dr rumah itue ... sundels je kan ai ditingglkn di ruang tamu smbil mereka mereka bermesra ... tp perluka ai diajak sama join mereka??? NO NANA NO

kurang 5 saat lepas ai pose confession of teenage gurl ituew, terus terima sms dr gemma wanie mengatakan dowang on the way ke kopitiam pdg Ipoh .. ai terus bersinar ...
sentaps gak la sbb plan B ai ttba plak demam selesema .. tak larat nk kuar .. bile ai pose sentap, dia calling kata dia demam sbb rindu... motif ko rindu aku?? hanjs je!

maka, pabila mereka mereka keluar dr bilik ... ai terus bisik2 ke Dee menyuruh dia keluar mkn ke kopitiam .. sbb Dee nie gadis pemalu, maka ai jugak la yg kena ckp sume plan ituew .. nasib baik la ai kenal gak A itue ... maka tidak kekok utk menyuarakn pendapat seorg ratu

yeah.. jumpa deol (deena,hasmimi,prue & wanie) kt kopitiam, tp nk tutup maka weol pindah plak ke gerai2 di tepi pdg MBI .. suke suke suke sgt banyak abg2 rempits ... abg2 keta vroom vroom .. tak lupa juga uncle Merz ,BMW segala serta pompuan2 miskin tak cukup duit nk beli baju ...

maka, ai ttba terkeluar dr kepompong ... sekali lagi bertukar jadi rama2 elizabeth taylor .. hiks.. patah gemeratap menyundals~~ MAK tak sengaja NOKS!!!

weol lepak2 smbil ngumpat, gelak tak hengat .. jerit2 bagai .. hayooo sgt hysteria ye yuols sume. then, next stop ... ke KTMB,kan deena? opsss
yes .. gi ke railway .. NAN ADO janz candoes .. yg ade cumelah nayah patah lite2 tp menten duk kangkang ... sedang dingurat janz yg sama taraf ngan batu bata di situ. *amponnnn

so,lepas pose catwalk di runway yg cantek ade air2 segala, weol pindah plak ke POOLs .. syurga lama weols ituew ..

spt yg dijangka .. hayooo byknye adik2 br nak naik .. choiii mak sentap mak tak drag dah *opsss
tp perluka drag pabila ai dtg pkai tshirt ngan suar pendek, tetap laku .. jambu katanya ahaks
yes!! weols hanya perlu jalang2 cari makang smbil usha2 jejanz yg ade ..

bile terserempak adik2 dragoon yg br sebulan dua belajar memakai wig penyapu, weol pose2 inesen .. terus kena caruts ngan mereka " eh noks .. adik2 baru ka? makhayam sape ? " motiffff tanya camtu kt weols????

HELLO dear ..!!!! ( smbil tarik Sara, ponen yg bersama2 menceburkn diri ke POOLs ngan weol dulu, merangkap ponen paling senior kt situ )
yuols kate weol adik2 ka? sile terangkn sara ....
maka sara dgn penuh iba dan hazabnye terus menceritakan kt adik2 ...
eh motif kisah nie diungkit sedangkn ia tidak berlaku smlm tp last week? *matila everyweek kuar cikcur

samb kisah weols mlm td .. lepak2 di sana smpai kul 530am ... then pegi plak ke Salam Greentown,kedai mamak ... nk minum lite2 before balik!

ai tgk cermin ...........AAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaAAA mata ai da lebam~!!

so weols pun balik ... tido .. sekian..
ai bangun td kul 1230 ... skang nk start study .. kalo tak,kalahla ai ngan pisa *nanges*

5 comments:

Lan said...

ceh, aku tak pernah nak g cickur....

apa nak buat noks, mak tak cantik *runnnn

kimie said...

gituewwwww
tak cantek ke? bukan selalu masuk ratu kebaya ka?
hahahahahaha

choi je yuols ... jb tu pusat segala pelasur~ ai gi utm smlman da dpt dua tiga janz .. opsss

S a m u e L said...

ayoyo uols..gigih ni cikcur time2 exam...tak takut ker balasan tuhan *ops..petir!!

eleh lan....tak penah cikcur le kaedahnyerr...i dengar u sibok menjaja tubuh lite2 kat utm sana apa kes?? *larik!!

Lan said...

aiyo samuel, fitnah!!!!

aku dinch tahu ilmu2 terlarang...bukannya pasal aku baik...tapi pasal aku takut nak amalkan...baru buat sikit, aku dah raser takut.Memember aku kontrol sikit aku *matiler aku jadi kanak2.

kimie said...

harus nyanyi lagu Britney - overprotected, kan lan?

deswai noks, ai risau gak lite2 cikcur tyme exam nie ... hiks .. tak berkat study smpai 4 pagi gituew

insaf skang *smbil pose2 delete nombor2 phone janz ...