ssSsshhH .. iTs My SeCreT ..

ssSsshhH .. iTs My SeCreT ..

Saturday, November 18, 2006

aku dan rokok ...

perghhh!!!!
dr smlm ... kul 10 mlm ... aku da mcm org gile carik rokok..
nak beli kt hostel nie ... org yg jual plak tade kt bilik ... gile sangap ar mlm td

kul 1am camtu, aku balik bilik ... nk tido kununnye.tp aku men game plak .. ahahaha.. br habis 2 paper petang semlm so bleh ar nk lepak2 jap
next paper pun hari selasa.kekekeke

aku pikir nk study kejap sbb ttba takleh tido plak ... segar je mata tuh! tgk jam dah pukul 330 .. erkss... sangap rokok lagi!!!! aku park nick kt mirc ... bising2 kat sume cenel kate nk rokok!!! huuhuhu saje je nk melacur lite2 ... ttba ade org pm!!! emmm... ingatkn nak beri rokok ke, rokok hidup ke .. rupenye2 suh aku bace quran,then br tenang leh tido...

ahahahahaha... so kul 5 pagi, aku kuar bilik .. gi jalan dr v3 ke v4 ke v5 nk carik bilik budak jual rokok ... tp sume da mampos kaedahnye!!! sentap!!! aku balik je bilik . ... org dah berdedai gi surau .. hiks.. aku lari masuk toilet *petirrr

then,aku tak sedar pun dah tertido smbil aku tgh belek2 notes. bangun2 je .. dah kul 1230 noon, tu pun rumed aku yg cando serta digilai ramai tu kejut,nak ajak makan same.pisa, lela, wanie, deena ... kowang nk tak rumed aku? ahahahaha

then deena ngan deja pun dtg ajak lunch ... siap pakse aku ikut nih!! choi~!!! tp ok ar
lepas makan,lepak bilik aku tgk muvie skit smbil carik rokok. huh mmg tak tahan ar tade rokok sehari!

akhirnye, kul 430 td,budak jual rokok tu online suh aku dtg bilik. tahniah!~!! dapat gak sapkok walau sebatang!! jap lg,nk gi bilik deena nk pow rokok dia lagi ... trimas!!!

hmm.. sedih plak ttba. joe mlm td call aku,dia kate for the next 2 weeks dia tade. ke iran ade business meeting.sedih~!!! nnti tade org call aku selama 2 minggu, so plan B ... hmmm nk contact org2 lain plak.kekekeke

3 comments:

Lan said...

lor, aku ader rokok ni...
*matiler lucah..matiler petir..matiler lessy!!!

Lan said...

lor, aku ader rokok ni...
*matiler lucah..matiler petir..matiler lessy!!!

kimie said...

hahahaha...rokok ko nak wat pe!!! nalerk ke? matila