ssSsshhH .. iTs My SeCreT ..

ssSsshhH .. iTs My SeCreT ..

Saturday, October 14, 2006

pabila Datin sentap lagi!!!

yes!! name ai ... ai da tukar name tau ... name ai, Mrs Freddie hiks.. bukan ye, name ai, Datin Claudia Kimie Schiffer .. *lariiiik

smalam weol ( ai, deja, deena, nora & prue ) kuar ke Ipoh, kononnye nk berbuka puasa di restorenBonda, buffet segala. tp sbb gi kampung Nora kejap anta barang, so tak sempat nk gi buffet ituuew. so,weol berbuka dlm keta lepas shop lite2 di Mesra,Petronas ...

lepas tu,weol str8 gi Jusco, main game segala & nk gi makan kt KennyRogers gituh!
mase kt Kenny Rogers ituew, telah berlaku SESUATU yg membuatkn ai sgt sentap!!! hey.. bile ai da smpai LIMIT ai, ai tak ngamuk2 lagi da... doctor kate tak elok, so care paling baik ai bleh buat is LEAVE THE SCENE

maka ai terus roger kenalan2 di Ipoh itue, ai terus sentap & tinggalkn je dowang2 di meja ituew. ai terus jumpa A, my kenalan gitue ...
then, ai decide tanak balik ngan kawan2 ai itue sbb sgt sentap, ai terus ikut jantan itue *jantan ke?
A kate, kawan dia F ade .. br balik dr oversea, nk jumpa ai .. bahagia~
maka ai terus shop shop baju free sepasang ....

ahhhhhhh... F sgt tasty~!!!! malay mix thai gituew .... mmg tasty .. ai sgt SUKA .... ahhhhhhh
maka hari nie ai tak poser sbb telah berlaku somthing yg membuatkn puasa itue batal ...
Ustazah2 sekalian, batal ke poser kalo ai pose2 makan cereals ngan juice pd jam 11am & terus melakukn scene xxx ??? *lariiiikkk

then,sebelum balik ke hostel, ai singgah ke Jusco lagi ... nk beli comforter yg ai taste tyme ai tgh sentap2 mlm tadi ....

kesimpulannye .... setelah ai sentap smlm
ai dpt DUA cake Secret Recipe - Caramel Cheese & Expresso Cheese
( mamat cashier itue sgt cute hari ni, tp ai pose2 tanak senyum kt dia sbb ade org lagi cando sebelah ai ) hiksss...

3 comments:

Lan said...

sial ko .....terbakar ler ko...

Petir!!! petir!!!!

er.....noks, ader tak pics dia? kasiler kat aku* pose-pose sundal... :)

Lan said...

sial ko .....terbakar ler ko...

Petir!!! petir!!!!

er.....noks, ader tak pics dia? kasiler kat aku* pose-pose sundal... :)

Evillici0us kimie said...

ala uols ... ai nye camera phone dah jahanam ... so skang ai very der tade gadget lain nk snap2 pix .. *nanges*

nntila bile weol jumpa lagi ai snap pix dia ... merasa bawak digicam ke hulu ke hilir pasni ... hiks