ssSsshhH .. iTs My SeCreT ..

ssSsshhH .. iTs My SeCreT ..

Thursday, October 5, 2006

MENTOR konsert 3 (mandrem)




Dragqueen of the damned

sebuah filem yg mengisahkn seorang fonen yg dinobatkn sebagai satu2nye vampire fonen dlm seluruh susur galur keturunan vampire ngan dracula

(flashback sejarah masa silam dracunyah itu)
200 tahun dahulu, di sebuah desa di tepi gunung dekat negara eropah, tinggal seorang fonen cantek.. suatu hari yg malang, si fonen tersalah ngurat seorang mamat cando ... merasala pastu dia ditukar menjadi vampire oleh mamat hansuari yg sememangnye Lord of Vampire kt kawasan itu. fonen itu tidak dibunuh sbb dia telah memberi servis baik kpd lord vampire .. hiks

selepas ala2 semua vampire dibunuh dan diburu, fonen itue terus lari ikut kapal dagang British .. merasala kapal itu berlabuh kt port klang atas urusan menjual beli rempah ... disebabkn tak suke bau rempah mamak itue, si fonen terus keluar dr kapal .. menuju ke arah bukit nenas .. pd mase tu, 100 tahun dahulu .. bukit nenas tu tade ape2 uols ...

si dracunyah itu telah menjadi perintis kepada semua aktiviti ngecur di kawasan sekitar lembah kelang .... terus berangan diva time tu sbb dia je yg paling cantek, muka ala2 mix europe gitue and yg pasti, tak perlu suntik kolagen or botox utk hilangkn kedut .. hiks

dracunyah nie very der pandai sembunyi identiti, tade sape yg tau dia tu vampire ... kecuali jantan2 hansuari yg telah kena mandrem lalu menjadi santapan batin .. n menjadi makanan dracunyah ituew. fyi, dracunyah nie sedikit moden sbb tak takut cahaya mentari, bawang putih mahupun pacak kayu ... kepercayaan karut katanya .. tp menten pkai mandrem berusia ratusan tahun nk ngurat jantan ....

setelah lame bertapak, dracunyah pun mula menunjukkn belang nye pd fonen2 yg lain ... sume pertandingan ratu dia nk join .. pastu, demand nk nombor satu.. disebabkn dia kononnye makayam sgt senior kt situ, sume org kasi la dia menang ... merasala dia menjadi sgt takbur. sume org yg menentang or sesiapa yg tercaruts dracunyah, akan dibunuhnye. ini termasukla adik2 yg baru naik, fresh, cantek dan sgt woman ... sume mati kena bunuh uolss

seepas peristiwa seoarng adik cantek berjaya menyelamatkn diri drp dibunuh dracunyah dgn naik moto abg rempit, segenap pelusuk fonen2 yg lain terus wat mesyuarat tersembunyi, ala2 sorority gitue ... dgn objectif mesyuarat : nk hapuskn fonen dracunyah ...
lalu, 3 pemenang pertandingan ratu bikini dipilih utk menjadi kesatria membunuh dracunyah


*cantek ke uols?

dgn gaya ala2 Charmed one, nafisa ( miss kebaya 2004 ), prue ( miss cheongsam 2003 ) & hazlela ( anugerah fonen mithali 2005 ) terus belajar ilmu persilatan drp kitab lama fefonens. pelbagai taktik digunapakai , namun, dracunyah sgt kebal, even nk rosakkn maskara dia pun tak sesiapa mampu lakukan.niekan pulak nk tembus ciktek dia yg kenyal lagi menggiurkn ituew ... semua org plak takut sbb dracunyah nie suke pkai mandrem sana sini ... hiks

akhirnye, dgn petunjuk yg diberi oleh Dewi fonen yg turun dr kayangan, final battle antara dracunyah dan charmed one tercetus. tatkala bulan mengambang lite2, di puncak bukit antarabangsa, 44 jantan hansuari lagi maskuls dikumpulkn ... *matila charmed one berair puki tgk byk jantan cando ...

tepat jam 1200 malam, dracunyah muncul ..... setelah diumpan menggunakan jantan yang paling dia suke nk mandrem .... sgt hansuari ye ... pelakon lelaki utama leh?
dengan hanya membaca beberapa bait dr kitab lama fefonens, disusuli renjisan bunga mawar dan beras kunyit oleh charmed one, serta beberapa scene sensored oleh jantan2 ituew, dracunyah terus rebah ke bumi... kulit menggerutu cam katak ... berasap2 dan terus mati

maka, fonen2 hidup happily ever after ....


*merasa kuar poster ... kau ADO?

utk mengetahui apakah yg sebenarnye berlaku dlm peperangan antara charmed one dan dracunyah itue, jgn lupa saksikan filem ini di pawagam .. kalo tade kuar kat TGV or GSC, uols carikla kat panggung Rex or Cathay ... hiks. sekian!

13 comments:

Lee Novotny said...

Dracunyah katanya LOL... hmm kalau mak jadik dracunyah..mak dah tak gi mana mana dah..dok Europe je laaa kan?? :P

Good luck u ols and stay cute!

LeeZ said...

dracunnok takde??? hahahah apa-apa pun good luck u ols!!!

perjalanan hidup said...

feeling jadi kesatria yang kiri skal tu. bley?

hazlela-akak-mithali said...

revise katanya... but like the previous entry, its not typical mandrem-mystic entry.. kreatiff naa... sukersss..

tp harusla antara 3 tew ai plg kuat, sb ai ustaz vleyy*coi je dpt anugerah mithali*..

**terigt scene dragoonyah kelar tangan nk bnh diri sb lord vampire **lariiik

.::[Agnes Clarkson]::. said...

Uolss...menarik tau...gaya penceritaan penuh dengan idea2 fresh..matila sapa jadi dracunyah...but mek kalau jadi dracunyah...harus melacur dekat Italy Sajor....

sasser said...

kejiiiiiiiihhh~!!! tetiba ai teringat kisah seorg dracunyah di UTP lari dr warewolf (JAIP) kat dataran ipoh ok.. siap tahan abg rempit langsung pergi ke greentown katanya... kejihhh sgt ok~!!!!

Evillici0us kimie said...

thx uols ... ai wat entry baru sbb ai rase too risky mempertaruhkn entry yg 1st ituew ... hiks ...

Evillici0us kimie said...

ahahahaha .. keji je hazlela~!!!

lord vampire tu sgt handsome ye ... sedap dipeluk ... sedap diratah .. ahhhhhhh choi wat ai teringat kt dia ... and lepas scene tu, dia makin rapat ngan ai *lariiikkkk

Evillici0us kimie said...

sape dracunyah utp ituew uols?? hiks ... *matila pura2 lupa

amriena said...

melatop uols... flashback sejarah masa silam dracunyah katanya...

Roland Hashim said...

hihihi.. hmm apa petua mandrem ittew.. ye.. tunjuk hajarkumahayamQ!

Kak Bedah said...

Nyeh.. DRAJENGLOT ada ka tatau?? dengar crita ada satu di Melesia. OPSSS

Anak Tunggal Makcik Zaiton said...

hahaha ai suka jadi ratu kebaya..
ai dah siap buat tempahan utk raya ni.. hix

cpeatla update nok.. ai sentap ni