ssSsshhH .. iTs My SeCreT ..

ssSsshhH .. iTs My SeCreT ..

Tuesday, October 10, 2006

mengapa LESSI ???

hye uols .... im Kimie Kurnokova, will be ur host for the next few hours for the smashing live broadcast of Victoria Secret Fashion show 2005 ... *matilah turn back time... hiks*

well, back to our main agenda ... why LESSSi??? berikut adalah beberapa quote drp few top victoria secret models:


"hey!!! for me, ai tak kisah nk berlessi bagai, yg penting ... uols saling sayang menyayang" - Typrue Bankoks


"nape uols perlu rase choi or dengki bile sebut psl set adik2 lessi .. salah ke dowang, at least dowang ade feeling cinta bagai .. uols ado? NAN ADO!!! " - Waniegille BunChet


"ai ok je comolot ngan gegadis lain .. ahaks.. kan kan kan ... opss.." - Naolele Campbell


"ai dah berlaki ... motif ai nk lessi? choiiiii" - Heipisa Klum

SUDEEEHHHH!!!! uols pegi je catwalk ituew, motif dtg talkshow ai nk interprame lebih2? jgn jadi lele ye *oppss

so.. kisah LESSI nie .. ekceli da lame .. ai sendri pun tak nafikan kadang2 (kadang kadang ke? ) ai terjerat gak dlm perchentaan sebegitu .. yelah, adik2 ... sume pun nk try .. janji hav fun gituew.

CASE 1 :
mase ai kt kk dulu2 ... ai ade kenal ngan sowang fonen nie .. emm.. fonen lite2 je, tadela drag bagai .. ai kenal dia pun sbb dia kawan abg angkat ai .. hiks.
ntah camne, selepas weol clubbing segala di kk ituew, ai mabuk2 bagai, tanpa disedari, satu mlm itue, kami tak sengaja tercomolot.. ahaks.. n secara tak sengaja, NAFSU LELAKI menyelubungi diri ai .. maka, paham2 ajers .. kami ON beberapa kali, ai suke sbb ... sbb ai jadi TOP .. ahaks... sekian!!

so... ok tak? uols nervous? nk muntah? kita sambung selepas iklan OK!!!

CASE 2 :
beberapa minggu minggu bulan lepas, ai ade kenal ngan sowang mamat nie ... 1st kami jumpa .. ttba je ai taste pandang pertama ... dia pun begitu katanya .. gigih nie, ala2 tak jumpa sehari, bagai setahun berjauhan .. ahaks. dlm2 begitu, ai dengar desas desus drp kawan2 yg kenal dia mengatakan yg dia nie ekceli makayam besar ... AI BINGUNG!!!! nape dia ok je bile depan ai??? maka ai amik keputusan bahawa, MULUT ORG LEN TAKLEH PERCAYA ....
tp... lepas ai nmpak sendri dia pechlob diri sendri, ai rase sedikit sedih.. hiks.. ai terlessi dgn dia .. ahhhhh~!!!! tp ok je ...

sedikit ai nk ckp kat sini pd pandangan ai laaaaa ...
  • dlm "dunia kita" nie, sume pun same je .. kan? khalid ka .. gibeks ka .. gayah ka .. fonen ka ... adik2 ka .. dragoon ka ... ape2 saje la .. sume pun same je ... same dr segi?? sume pun ade feminine side, KAN? cume peratusan tertonjolnye feminin side itue je berlainan ngan setiap org ...
  • so, tade maknenye kalo ade certain "ahli" itu mengaku dia janz stret bagai .. so dinch dgn lessi, nk carik yg stret jugak kononnye .. uols tak sedar ke, dlm diam2 dia berlessi gak .. sbb ape? nnti bile2 pose2 bercinta ... tetap ade scene merajuk2, scene gado2 ... terus kuar pose2 wooman nnti .. ai yakin ..
thus, ai nk rumuskn di sini bahawa, bile ade set adik2 patah gemeratap yg berlessi bagai, uols tak patut hina dina mereka itue, dinch la kononnye, sedangkan .. mereka itue same ajer dgn set2 janz stret yg kapel ngan janz stret lain ... asalkn mereka itue saling sayang menyayang .. ok la kan??? cume yg bezanya maybe, dua2 mereka menyotong ... maka fonen lain nampak terus dinch, kalo tgk set janz stret kapel, terus taste kan? kan? kan?

ai tak suke tau!!!! ( sudeh ai tatau ape ai merepek nie )

5 comments:

elle-lele said...

ai sukung~~ chenta kekadang ilusi, dalam puisi fantasi, tak kira orientasi... ahaks~

**motiff kompang ai comolot ngn gadis len??? itew tandanya ai stret... kekeke

izzu said...

luahan hati ke yuols ? matilah pelessi utama. tapi, dah jodoh yuol nak berlessi, nak buat camne kan ? so, trima je seadonyer...tapi, uols boleh tubuh club lessi, ok sajork...i akan join bila i ada kapel lessi gak, but now, tade lagi....tunggula kalo i desperate nak kapel, lessi pun lessi la... motif, double standard bagai ? matilah sistem kasta

Evillici0us kimie said...

ahahahaha .. keji tp bernas bleh?
maka ai pun dgn rasminya menubuhkn Kimie Les Club ... ala2 les sekinchan gituew ... haih .. ai pun tatau nape ai byk sgt berlessi ... tp at least tade sapa tau, kan? hiks

evil_shandye said...

as for me, i don't mind locking lips with my bst gay friends. they're cool. haha...

S a m u e L said...

Hayooo...i pun pernah berlesii nok...but most of the time jadik bottom jer (yg jadi top tu makeup artist nok!!)....i tak rela jadi top (melainkan yg bottom itu adalah dr sheikh muszapar)..konek i hanya utk fuck pukey jerr!! bolley?? larikk!!