ssSsshhH .. iTs My SeCreT ..

ssSsshhH .. iTs My SeCreT ..

Tuesday, September 19, 2006

LesSon # 6

" nok nok, ko tau tak? smlm kan, ai jumpa dia lagi ... kali nie dia yg 1st tego ai .. ai vangge nok, dia ajak dinner same, so how? then,weol dinner .. ai rase sgt vast "

" ye ke nok? huhu ekceli nok, da lapan kali ko citer kat ai benda yg same .. nape nie nok? ko feeling2 jatuh chenta ek? ekekekeke ... kan kan? "

MERASAAA~!!!!! ( why? why? )

haa yu0ls, kalo nk tau either fonen tu tgh angau ngan janz or tak, yu0ls cube perhatikan tanda ini :

- si fonen akan bercerita benda yg same ulang2 kali pada yu0ls -

sbb nye:

" merujuk kitab fonen yg tak publish lg ni, fonen2 tend to story telling the same statement becos they are in a very happy state that they ol keep recalling the same happiness moment and they ol will make sure we know becos they want to make us jealous,vley? " *matila english hanjeng!



*matila ngumpat prue .. ya hampon!!!!

3 comments:

IMAHLENGGOK said...

sila BELAJAR english kat makayam kau!! lari*

lela-sari said...

puru? hiks... as expected la kn **ampooon jugak

nasriquesz said...

yes lele..(tttbe)