ssSsshhH .. iTs My SeCreT ..

ssSsshhH .. iTs My SeCreT ..

Tuesday, August 29, 2006

MENTOR : konsert 1 ( hansuari )




" huney .. wut ekceli happend nie? ai tak paham ngan perangai yu .. kalo ye pun yu nk perang dingin ngan ai, ahhhhhhh " motif stop kat situ? *biarlah rahsia

ekceli, kisah kak eton (bkn name sebenar) tu da terbongkar, merasa ai baling heels ngan hanpon melets ai nie ke dinding kan tyme dia citer sume tu

hayoooooo....... nasib baik yu hansuari .. kalo tak da lame ai pose2 tarik beg samsonite kuar dr bilik ituew... centap!!

" cayunk, Biq bukan la nk tipu kimie selama nie, tp .... Biq tau kimie da lame suke kt Biq .. tu sbb Biq tanak kimie terluka ngan benda kecik camtu "

PANNGGGGGG!!!!!!!! ai taste kt dia katanya ... hey!!!!! yu ingat tak sape ngurat sape dulu hah????

eh ... heeehehehe... sorryla huney, br ai ingat, ai yg gile meroyan kejar yu dulu ... lalalalalala

motif ai merembes tyme teringat kisah dulu kala? hayoooo... sgt coi!!!!

dulu2 ...

" hai Biq, yu sowang je hari nie? name ai kimie .. yu ingat tak? kita satu kelas chem .. ahaks "

" emm sorry, tak prasan ar .. takpe ar, aku chow dulu "

HANJENNGGG!!!!!
motif kekwat ngan ai, hayooo... penat ai pose2 rambut blonde ngan skirt denim ketat nie!! choi!!!! ai malu nyeh~!!

emmm name dia Biq ... org kelate .. putih,tinggi, otot kekar .. ahhhhhh *nanges* satu course ngan ai .. yeah!!!

dekat seminggu okeh ai pose2 duk dekat ngan dia dlm kelas, tp harem dia nk layan ai! motif ai rase tak cantek da???

kalo dia gi makan tu, ai gigieh gak panggil satu batalion fonen2 suh temankn ai duk meja sebelah dia ... haaaaa.. pempaham je la, kalo fonen2 da berkumpul, maka bergegarla bumi anbia, berbunyikla loceng dewi durga .. *lariiiii

merasala kena maki ngan janz2 ituew, termasuk la si Biq ..
"hey sotongs, boleh berambus ak? kitorg pening ar !!!! syialllll ar sotongs!!! "
ZaaaaSSssttt!!!! ai dimaki janz ai tasty~ *nanges*

" uisssshhhh, ko hengat ko tu hansuari sgt ke??? tak hengen okeh!!! baik ai amik abg jual air kat counter tu je, kan nyeh? *blink* ai pun bertempik ke seluruh alam ( dlm hati jers ekceli ) sambil wat pose marilyn monroe ...

ai ingat lagi, ade satu hari tuh, janz2 baru balik semayang jumaat .. ai pun br balik gak, gi shoppin, vley? ai nampak dia pkai kain pelikat je yu0ls ... ahhhhhh *merembes

badan dia putih, tinggi .... otot2 lengan y kekar ... perut yg flat, dada bidang .. *eh motif ai terfantasi kat sini? yg penting yu0ls, dia mmg tergolong dlm janz2 hansuari .. sape dpt, merasa kurung dlm bilik sebulan duk beromen jer *matilah over dr fantasi kak ning

ai dgn tak sengaja nye, terus pegi ke depan bilik dia, pura2 bawak kain basuhan .. merasa pose2 pinjam mesin basuh ahaks ... wpun ai pose2 cantek dan dingurat segenap pelusuk rakyat di blok dia tu, tp Biq ttp menten wat tatau ... hanjeng naaa!!!

walaubagaimanapong ....

lepas beberapa hari tu ... ttba ajers Biq nk tego ai. sume nye bermula bile one of his boxer tercampur dlm raga pakaian ai .. hehehe .. *ai gigieh nk jemur baju sebelah baju2 dia ok* ... then, dia dtg bilik carik boxer ituew...

ai pun pura2 tatau tp menten bukak almari n kuarkn boxer dia yg suda berlipat .. kekeke *matila desperate housewife

muka dia sgt merah tyme tu .. ahaks ... semakin turn on ai rase ... *oppsss

lepas2 tu, dia selalu gak tego2 bile terserempak, tp .. yu0ls paham2 laa ... ai very der dinch ala2 tego lite2 jers, ai nk lebih *opsss

hmmm.... ai selalu terpikir, kalo la ai dpt dia at least utk semalaman ... ahhhhhh..

(utk bacaan fonen2 umur 15 tahun ke atas sahaja)

motif ingat ai nk tulis citer shundels?? biarpun ai bimbo, ai tetap tak ske benda ituew ... sakit tau kena rodok *ttba*

merasalaaa!!!! bukan senang nk dpt janz hansuari camtu, harus la ai pelok dia semalaman smpai dia tk bernapas gituew ... then harus dia diikat atas katil, lyin naked ~ *blushin* then, ai kurung dia sebulan ... waaaaaaa... ai suke suke suke ... keja dia tak lain tak bukan, mengangkang ajers ... ahakssssss, then .... then .... ai sapu madu2 kat badan dia y putih ituew ... kat dia nye .. heeeee ... heeeeeee... kissin2 .... kissin2 .... lalalalalaa .... then setiap hari ai bagi dia makan buah2 manis supaya hasilnye nnti pun manis *opssss ..... merasala ai mengisi ruang tubuh ai nie ngan ketulan daging pejal itueww .. sambil wat women on top .. *matilamak meracau dgn lucahnye~!!!

KreNGGGGG!!!!!! *bunyik tersedar dr mimpi*

ahh shudeh!!!! biarpun sume nye hanya angan2 dan fantasi tyme dulu kala ituew .... KINI TIDAK LAGI !!!!

memperkenalkn ... Biq .. my bf *matila claim .. gituewwwww... *merasa kak fieka sentap

sejak peristiwa boxer ituew ... kami semakin rapat dan rapat dan ehhh, ape yg cucuk ai nie? sakittt ahhhh!!!!!!!

"huney!!!! , ai tgh cerita ngan yu, ape yu buat nie? "

" ehheheeee... cayunk ... sejuk ar mlm2 nie ... dah lame kita tak ... heheheh plsssss "

* ai pengsan .....

p/s: jgn marah yu0ls ai gune gamba yu .. hehehe.. yu kan hansuari *matilamak

15 comments:

.::[Agnes Clarkson]::. said...
This comment has been removed by a blog administrator.
.::[Agnes Clarkson]::. said...

Kimmie..mek sker..mcm kisah perchintaan Dato K n Fazley laks..hehehhe mrasa lah mek feeling2 cam tuh....mek sker...mek sker..matila mek dosi berchuti ke singapore start besok untill monday...Harap Uolss masuk ke next stage k....Bye Uolssss

Evillici0us kimie said...

hahahaha... Datuk K ke yu0ls ... matila ai kena bunuh kak siti pasni .... yyu0ls pun ai harap berjaya ke next stage .. same2 la kita ye ..

Evillici0us kimie said...

sebelum ai dilazer oleh pisa n lela ... kekekeke... merasa yu0ls~!!! fantasi ai tahap tertinggi ngan B-Biq ... ahaks ..
ahhhhhh

LeeZ said...

mak suker... menjawab soalan!!! dan funny!!! keep it up and good luck u ols!!!

Silent Reader said...

Hiks.. mak suka ending ittyiewwwww... Macam prono sangat mak rasa sampai mak stim sundels!! Oppsss... Macam siyallll!!!

Mak suker!!

Anak Tunggal Makcik Zaiton said...

(ai pengsan 99minit sbg tanda berkabung dgn pemilihan watak itiew)

Selepas 100 minit + cikkap lite2;

Choi3953043!!! Tetapkan!!! (sambil tringat "watak pilihan" pakai suar bermuda nmpk betis putih yg gebu tapi kental masa convo ari tu..hix~~)

Harus ai repot cikki yu ckp u berfantasi ngan org lain masa berembak..(matila ai turn on skang sbb tringat suara jantan dia)

p/s: Tidak ramai yg bercermin mata ialah hansuari.. kan???? (matila taste Lula)

Kebede said...

bagus2..kau mmg meracau2 sambil menulis katanya

arieca7 said...

wah32546146410 Biq la ... tetapkn... ai sgt kenal siapa itew... ai terhimpit antara u sbg kwn ponen ai, die sbg kwn chem ai dan gf die sbg exskulmate ai... tp demi kwn2, ai rela menjd matahari membakar dr menyinar alam *matila meracau.. hiks.. terigt mlm itew name die dipanggil ttbe... **lariikkk ai dikatankan jatuh longkang

Kak Bedah said...

mrasa akak merembes tengok jawline jantan tuh. pasang susuk ka tatau..

Lee Novotny said...

Hnasuari mmg hansuari jantan tu..tapi macam chucky jek??? Or am i rabun???? :P

mak pun suka cerits u ols walaupun bahasa u ols ni pelik!!!! :P

Good luck Kimieeee!!!!

Kak Bedah said...

sorry. I've changed my blog link to http://zubaidaharshad.blogdrive.com for discrete and confidential reasons. Masok sana nah. Yang link epoyogusto tuh dah takdak.I've blown my arse, BIG TIME!!

imahlenggok said...

org ketiga mak datang melawat ari nie selepas mak berduka!mak ON balik minggu depan uols!

Evillici0us kimie said...

kak imah ... sabarla yu0ls ... redha je la .. tp ai tetap hepi u lawat ai .. hehehe =D

Anonymous said...

masya Allah..taubat lah sahabat2..sudah lupakah akan seksaan neraka?..tidak sedih kah ibumu yg melahirkan?..tidak kasihan kah kamu kepada org tuamu yg akan di soal di hari akhirat?