ssSsshhH .. iTs My SeCreT ..

ssSsshhH .. iTs My SeCreT ..

Friday, July 7, 2006

Wallawey!!

y0shhh!!!!! hari khamis mlm jumaat .... ustaz aku penah kate tyme² camni is waktu yg bagus utk melakukn hubungan keluarga...kekekekeke
maka, malam tadi aku telah menyelesaikan tugas dan tanggungjawab sebagai seorang lelaki.

semalam lepas opis aku rase bosan sgt ... ngantuk plak tu..then aku ngan geng aku sowang nie, pegi ar round² area center point. saje nk tgk² ape gadget baru yg mampu aku tapau satu bawak balik umah..hahaha
then, dia blah sbb nk balik awal, tinggal ar aku sowang² buat bodo duk kt luar pintu masuk sambil merokok. lepas dua batang aku smoke, aku jalan plak pegi cyber, nk cek email ar kononnye. ntah camne aku teringin plak nk chat mirc .. cam bagus ar tyme tuh sbb ramai gak owang dlm channel.

then,ade plak kuar nick yg suspicious terus msg aku. aku on je ar. layan borak baik punye. rupe²nye dia pun ade je gak dekat² cyber aku tuh. dia tinggal kt apartmen atas bangunan tu je rupenye. hahaha.. dia ajak aku balik umah dia, ajak lepak² then nk tunjuk anime baru Naruto. tyme chat tu ade gak kami sembang pasal Naruto nye anime.. aku dah lame tertinggal citer tuh..kat sini mane dpt nk donlod sendri..susah gile.

aku ok je ar kan .. at least dpt gak update aku nye anime .. kekeke
bile aku jumpa dia depan Seven-Eleven, hmmm.. not bad gak budak nie, baya² aku je, muka jambu gile, aku agak mesti baka² owang sabah nie..tp rendah skit dr aku..aku ingtkn lembut, tp tak pulak, biasa ar, anak² ikan nye style.. ahhh mampus ar,janji aku dpt tgk anime.
dia tinggal ngan housemate dia, tp member tu keja shif malam, so dia sowang je ar ...

aku cam biasa ar, bile sampai umah owang aku tanye ar, bleh smoke ke? ade ke patut dia jawab .." kalo nk smoke, do so, tp sy tak smoke api² nie, yg lain ok ar" perghh..dia ingat aku tak paham ar tuh, siap buat senyum cam syiall. hahahaha.. mati ar aku. interior umah tu ok gak ar, nice gak apartmen nie, sewa pun murah jer, ade can ar kalo aku balik kk nnti, duk sewa sini je..kekekeke

best gak citer naruto y latest tuh, tp aku tak rase syiok sbb dah skip byk episod .. aku bantai hisap rokok je sepanjang tyme tuh. ttba je budak nih dah start wat benda² ngarut kat aku..ceh,nk peluk² plak tyme tgh panas² nih.. aku biar je ar, bukan luak pun. tp bile dah start tangan menjalar² nih, aku sendri pun tak senang duduk. pergh.. mmg siot ar budak tuh, expert giler.. mmg stim ar kalo kena camtuh hahhahahahaha bayangkan ar, dr ujung rambut smpai ujung kaki kena explore..perghhh

ape lagi, bile air dah naik kepala, line plak clear, takkan ar nk tunggu² lagi kan? pempaham je ar, aku kalo jumpa owang 1st tyme, aku kureng skit nk give-n-take. kekeke. aku biar je dia wat ape dia suke, yg penting aku syiok. tp dia takde lak mintak aku wat ape² kat dia, so aku biar je ar. not bad ar budak nih .. aku mmg ske ar ... kalo jadik jambu pun, mmg bangge ar..hahahah

aku pikir lepas dia main² gear tuh, dia puas dah, ceh, cam nafsu kuda gak, tiba² je dah memanjat wat posisi on top. perghh.... aku still biar je ar .. tade mood plak nk beraksi..kekekeke
aku wonder gak, ntah bile ar dia ttba kuarkn getah pink tuh.. hahaha teringat plak lecturer aku pesan pagi semalam, "kalo nk main, getah jgn lupa" ye ar kan, enjoy enjoy gak, safety kena jage ..

so, kiranya nie 1st tyme ar aku rase org wat on top kat aku, syiok tu syiok gak, tp tak biasa so ade gak sakit tuh... tp dlm sakit tetap ade kenikmatan .. hahahahah then dia mintak lak aku jadi jockey kuda... pergh..mmg dasyat ar budak nie, mula² aku tade ar excited mane, bile dia mintak macam² nih, aku lak yg ttba kuar sume idea gile nk try itu ini... kekekekkee

pergh...lame gak aku on mlm tu, sbb wat mcm² style .. ade gak stop² amik nafas..so leh ar tahan lame skit. mmg best ar ... aku yg mula² ngantuk n penat, ttba je dpt wat senaman smpai peluh². dr atas katil, turun kat karpet, kat krusi .. syiall ar..aku enjoy gile babeng nye ar!! yg paling syiok tu, bile dia suh aku shoot kt muka dia .. kekekekekeke.. aku mmg feeling baik punye tyme tuh. kinky ar budak nih .. siap main² air zat tu kat badan dia...ceh, aku mmg salute ar anak² ikan cam dia nih.. kalo mintak bayar pun, aku rase ok je aku nk bagi mlm tadi..hahaha... tp just sbb member punye hal, give n take je ar. dua² puas, ok ar.

aku pun tanak ar owang kate aku nie syok sendri kan, so aku pacuceng ar dia ... sian gak kan dah kena tibai ... bagi can ar. then aku mandi skit before aku balik. dia ckp kalo nk lagi,contact je dia, sbb dia ske kat aku...ttba feeling cinta plak.ceh..aku ckp ok je ar.. then kami turun bawah dia hantar aku smpai cab.. melayang 10 ringgit aku bayar cab tu nk balik rumah!! hahahahaha

aku balik umah, muka inesen je .. cam tade ape² jadik..kekeke..tp mmg ar, smpai termimpi² wooo... pagi² tu tak sengaja aku berfantasi ... kekekekekkee.... cam syialll!!!!!! perghhhhhh

*biarlah rahsia weiiii!!!!!

23 comments:

sasser said...

heip... ini kisah diri yu ke atau yu imaginasi yu adalah lelaki perkasa itew?? ke yu adalah budak yg women on top itew.. ai tak paham la.. apa ni..

Arieca7 said...

hayo.. patotla smlm ai mmpi syai jadi kuda ponen jadian

Evillici0us kimie said...

motifff??? ai disini ciktot org ok~ motif perkasa? kekeke.. penat kaver...hahahaha.

p/s: this isnt the 1st tyme... yg len tak cukup memeri utk distory..kekekeke

fiebie Danielle De la Rossa said...

hey pondan, apa nak jadilah ngan kawan sedar mak ini..dh terbalik apa, kembalila ke intu drag nyah!nots mak geli baca entry ni, separuh jalan baca mak cam nak scream..tapi mak gigieh teruskan...tapi takpe janji you bahagia dgn anak ikan itieww...tapi mak masih geli la..so how??

fiebie Danielle De la Rossa said...

bkn sedar = *sedrag

Evillici0us kimie said...

kejiii!!!! aku tak sengaja jadi begini!! sumenye salah izzu mengajar,vley?

kekeke... hopefully lepas ai balik utp, ai kembali ke jalan yg benar wokeh?

merasa la ai kena brainwash kt utp nnti kan?

Evillici0us kimie said...

motif ai pun ttba geli bace ape ai tulis..ala² jantan silap post blog..kekeke

izzu said...

motif ai ajar ? ai cuma ajar menjadi wanita solehah dan setia pada satu pasangan sajork bukan berbilang pasangan. matilah yu dpt siflis

fiebie Danielle De la Rossa said...

*matila...

Kebede said...

aku kasi "A-" untuk cerita ini..isi cerita yg baik...cuma pengunaan bahasa dan kata ganti diri kurang sesuai...geli aku baca bila aku tau org yg sebetulnye tak macam gaya penceritaan yg ditulis..boleh? nyok, tak perlu malu menjadi pondan macam kau!! banyak je citer blue tunjuk trannie fuck jantan kaedahnye....*matila imagine gabra fuck laki..lariiiiiii

Evillici0us kimie said...

*sembah ratu*

kekekeke....thx kebede memberi sokongan kepada anak didikmu inie..hahahaha

nnti esok ai gi wat lagi..kali nie tido sane lak,vley? hahahaha

*matilah ai jatuh cinta ngan mamat tuh!!!
*lariiiii

Anak Sedara Makcik Canteen sebelah rumah tuu said...

Wek,wek,wek, motif nak tido umah anak ikan ittew lagi,patutlah.Buatlah apa ko ske noks,tinggal berapa hari jer lagi ko nak stay kat Sabah ni,jangan ko bawak balik UTP hadiah siplis ngan HIV udah,Gud Luck Sucker

pondanManaLagi said...

uhu uhu hu..gedikk

sasser said...

matilamati katanya post entry geli.. ai plak bagi yu A++ untuk entry ni.. sekarang baru ai paham.. ai ingat yu kongsi password ngan cikki yu buat blog... penggunaan bahasa adalah sgt kasar sekali ok.. sapa ajar yu ni.. yu awass yer...

Evillici0us kimie said...

kekekekeke tade pun tido sane, very der ade nenek tua takbagi ai pegi..
so ai tak melawat pun ben hari sabtu ituew.

Nenek tue yg chantek lagi menggiurkan said...

Motiff kutuk ai nenek tua??ai kan kawan yg baik,so deswai ai x bagi yu gi tmpt jantan tu,nnti yu kena rogol beramai2 sambil di candid camera dan dibuang ditepi longkang lalu hanjeng kurap menjilat yu punya muka,lalu yu tersedar dan menages di birai longkang,hah x ker sadis dan kijam kalo yu dibuat camtu???so deswai ai sebagai akak yg chantek,gebu lagi mengiurkan menasihati hadek2 yg xnak dengar cakap mcm yu ni,dah puas dgr aku membebel.....

Kebede said...

ai rasa, konsep pandai makan pandai basuh pinggan adalah lebih sesuai untuk dipraktickan dalam kes syai pantes iniew. Kalau tak basuh pinggan yg dimakan..harus pingan itew akan kotor sampai bila2...ha mrasa la nak paham analogy mak katanya.

Evillici0us kimie said...

takpela, ai tade mood nk mencuci pinggan ituew.. panggil amah je kasi cuci..vley? *nanges*

Kebede said...

keles..harus la main aksi cuci kawah kalau mcm tu...langsung enak! *tetiba

sasser said...

yu cuci kawah siapa tu kebede keledek?? **matila kawah astroid~~

izzu said...

hayoo, mak sbg pemotivasi, no komen

Anonymous said...

Hi! Just want to say what a nice site. Bye, see you soon.
»

Anonymous said...

I find some information here.