ssSsshhH .. iTs My SeCreT ..

ssSsshhH .. iTs My SeCreT ..

Monday, July 24, 2006

mommy i'm home!!!

holla everybadi~

emm..ekceli ai kt umah skang nie .. *kat umah ke?*
well, flite dr kk ari tu ok ajers.. tade ape2 yg menakutkn kecuali false alarm ttba ...

Journey to the west

ai nye flite jam 905pm, huhu..ai ingtkn 930pm naseb baik tak silap. huuuuuu, ai sgt terharu dgn sambutan yu0l sume .. ai tak sangke ramai dtg hantar ai pulang itueww... ttba ai rase cam nk berangkt ke tanah arab plak ... kekeke.. thx ali+meimoan, sha,len,wan,bryan+fiancee dan tak ketinggalan gak kepada rohaiza kakakku yg drive laju2 dr inanam ke tg aru tp tak sempat tiba ... sorry le, ai kena boarding da tyme tu,kalo tak gate tutup vley? well yu0l, kan betul ckp ai, ai le org terakhir masuk gate itueww .. ala2 bimbo je kan lambat2 smpai akak pramugari tu yg sibuk kejar2 kt ai ... vanggee~

smpai jaybee da jam 1100pm .. very der bosan airport tuh .. choi!! tp kan,ai bahagia sbb ai duk dekat ngan mamat ensem yg renek itueww *matilah wan jeles* kekekeke...sgt cute bile tgk muka dia yg takut bile flite take-off ngan landing ... rase cam dia tgh orgasme plak *opsss




then,cousin ai jemput kt situ .. ai menten je pose2 penat tyme dia dtg so dia yg turun, masukn barang dlm keta ... ahhhhh calon suami mithali *lariiiii
smpai umah dia, famili dia sume tgh tunggu ... bukan ramai pun, ade kakak dia ngan mak bapak dia jers ... lalu ai di suh mandi n semayang isya' ... merasa la carik telekung y disumbat ntah kat mane2 ...

so mlm tu ai tido bilik abg sedara ai itueww ... well, kami mmg selalu tido same sejak peristiwa di hari raya ituew .. *lariii* maka paham2 je la ..... da lame tak rase org semenanjung *ttba*

esoknye hari kamis ai sms kengkawan di utm saaana ... lalu kami pun pose2 nk kuar same .. ala yu0l, gi jusco ajers .. then balik utm ai stay sane satu mlm .. merasa~!!!! dah lame tak cikcur dlm hostel ... alang2 prektis dulu before balik utp gituewww ...

jumaat pagi abg sedara ai amik ... tu pun setelah dia risau ai tak bitau dia ai gi utm gituew. lepas breakfast, ai sambung tido yg tak cukup .. ala2 tido jam 4 pagi kan bekerja di utm .. *opsss

TIBA-TIBA ....

da tgh hari rupenye ... abg sedara ai nie br je mandi terus kejutkn ai ... ai pikir nk ape plak kan tgh2 hari nie ... rupe2nye kena gi semayang jumaat yu0l.... naaaa..merasa ai siap2 gak pkai jeans ngan tshirt sedikit vast ... yg penting, rambut jgn lupa distyle dan juga lens warne .. kekekeke... merasa la ai singgah ke masjid besar tmn universiti ituew. mula2 dia ajak gi masjid utm tp ai mcm berat hati ... hehehe *ade pisa ngan abg boy kat masjid utm, takleh cikcur nnti ... ade persaingan*

tadaaaa... hari jumaat tu habis camtu ajers,very der tak best!!! ai tgk singapore idol ajer .. ahhh ade peserta itueww, joakim gomez nama dia... sgt tasty~~!!!! tp ala2 kena lazer ngan judge kate dia cam performing monkey ... kekeke..yg penting, ai takleh cer psl janz cando dgn abg sedara ai ... kalo ngan akak sedara tu, lite2 boleh la ...

sebenarnye ai dah janji ngan zac ( kenalan di jb ) nk jumpa dia ..dia pun kate ok, hari sabtu nnti dia dtg amik kt umah .. kekeke

haih... haritu bace jawapan kepada luahan hati kak imah ituew... ekceli, ai dah cube kontek mamat tu ... tp seperti dahulu gak .. dia hilang .. no phone dia tu, kalo kol skang ... terus ade akak cantek ckp " the number u call no longer in service " *nanges*

disbbkn kesedihan itueww... ai terus call mama ai di umah suh amik ai tyme tu jugak .. merasa la mama ai drive dr celah kampung ala2 kampung mawi ituew amik ai di jb ... sabtu mlm tu ai tak jadi kuar ngan zac ... or sesapa juga ... tp menten ikut abg sedara ai gi men karom. choiii!!!1 sume kt situ tade yg ensem pun ... hati ai sudah terpaut ngan org sabah ... *opssss

maka hari ahad ituew ai terus balik umah ... kununnye ai nk terus balik ke hostel, tp apakan daya, bapa ai tamau hantar sbb dia ade kursus hari isnin smpai kamis ... motif???? nak tak nak, kena tunggu gak hari jumaat ....

huwaaaaaaaa...ai dah balik umah ....~~!!~!~!!!! tade cikcur dah ... sume kensel~!!!!!


3 comments:

arieca7 said...

slamat kembali ke rahmatullah bersama mama lara ziziana uols...

Anak Tunggal Makcik Zaiton said...

Chihih mutif persaingan?
Har3433 ai suka semayang Jumaat (ttbe)

Evillici0us kimie said...

kekekeke .. ai ske gak ...