ssSsshhH .. iTs My SeCreT ..

ssSsshhH .. iTs My SeCreT ..

Wednesday, July 19, 2006

Last day in SABAH

akhirnye ... lg beberapa jam flite gi jaybee...
huhuhu...

i'm goin back home ..... dah tak dtg sabah lagi dah ... *nanges*

to you ....
sy terkilan awk wat camtu ... suh sy balik je n lupakan sume nye ... not even a single gudbye from you ...
but its ok ...
i know awk wat camtu sbb gud reason .. mcm awk ckp mlm tadi ..... wpun sy tak paham ape ekceli awk nk ckp .. biarlah...
tak gune pun sy nk pakse2 awk .. sy still ade kawan lain kt kk ni yg nk tgk sy balik dlm keadaan ceria ... bukannye sedih2 ..
well ... at least i'm hepi sepanjang kenal ngan awk ... just remember wut u had promised me .. kalo itue pun tak ingat .. hmmmm.....
thx bagi sy simpan brg2 yg awk bagi tuh ... n sy langsung tak berniat nk mintak balik anything yg sy bagi .. sy tatau nape awk pikir camtu .. huuuuuuu... sedih nye org anggap bukan2...
biarlah... sy nk balik dah pun, da tade mase nk betulkn ape2 ... harap awk puas hati ... tp sy tau, smlm sy nampak mata awk berair tyme suh sy balik tu .. kekekekeke ... romantik ke wooman camtu? *oppsss

ekceli ai sgt sedih nk tinggalkn sabah yg telah mengajar byk benda baru *merasa ai jadi top kat sini kan? kekekekeke keji~
tp sgt tak sabar kembali ke saaaanaaaa semenanjung utk kembali ke zaman kegemilangan dahulu gituewww...

waaaaaa....dah lambat, nk balik umah kemas barang wat kali terakhir, nk men ngan rabbit ... nk men ngan hamster .. huhuuhhu cedeh nye sume kena tinggal kt sini ......

ape2pun : to all kawan baik sy di sini :

zwan angel : thankiu being such a wonderful best brother to me,afta this ko tak dgr da ape2 citer melara aku ngan dia ... hopefully balik je aku da lupa kt dia .. huhuhu!! kowang gudluck kat sini k!!! ape2 kita berYM ajers...

sha aka isabella : thenkiu being a superb driver to all the trip ... merasa la ai u drive hantar gi airport lak jap lagi kan? *lariiiiii

leny : wpun u tak bace ini blog tp ai ttp nk wish u, hepi mothers day *ttba* thenkiu yu0l menjadi pendengar citer2 fantasi n sexy dr ai ... kekekkekeke

kalo yu0l tiga owang nk tau, mlm tadi ai nanges sbb dpt hadiah dr yu0l ituewwww.... *terharu* nnti next year bile plan kawen jadi .. bitau ai ye .. ai rela mencari wang utk kembali ke sini jumpa dia ... eh jumpa yu0l ... *lariiiii

ok yu0l ... chow!!!!! nnti ai sambung bile dah smpi umah!!!!!

u'll be missed KK ......

1 comment:

imahlengggok said...

kan?? selamat kembali ke Kota Keriangan yang menjanjikan seribu kemaksiatan!! larii!! GO TO MY BLOG NOW!