ssSsshhH .. iTs My SeCreT ..

ssSsshhH .. iTs My SeCreT ..

Thursday, July 6, 2006

Hati ke hati berSama FaraH

ai dah serik nk cikcur *serik ke?*

entahla...lepas ai pikir² balik sambil bersms ngan janz td, baru ai sedar, lapan bulan di sabah nie, ai habiskn byk mase dgn cikcuran ajers ... yelah,kalo nk dikira dan dihitung, ntah brape byk kali la insiden cikcuran ai berlaku ... malah ade yg sampai menyusahkn or menyebabkn kerisauan pd umat lain ....

then, ai nye practical pun... baru ai sedar, tade ape² pun benda ai telah buat sepanjang kat sini ... lagi dua minggu mauk habis, br skang ai terpikir sume nie ... weekly report yg patutnye dah sampai week ke 28 nie pun, baru je ai siapkan 2-3 reports. merasaaaaa!!!! tu kunun-kunun mauk buat long report pulak.. ade dekat berpuluh² pages tu nnti. skang nie pun, project y diassigned belum nampak hasilnye, kekekeke.. ai pemalas lite² rupenye ...

matila ai ade dua minggu nak siapkan 30 weekly reports, 1 long report, 2 projects ... hoh0hoh0ho,merasaa ai jadi Santa Claus. nasib baiklah dapat supervisor yg mulut je bising, tp hati sgt generous .. maka ai mampu bertahan di bumi anbia inie..

* merasa yu0l ai dtg kat umah 25 disember nih!!

so,kesimpulannye ..... ai tatau nk ckp ape lagi dah.nak nyesal pun, bak kate pepatah, nasik suda menjadi bubur basi ( menten tgn cam karam singh..hayooo..very der ) tp kalo tak menyesal skang nie, ai risau lagi dua tiga hari nk balik hostel baru ai tersedar dr lamunan dan mula menjadi kaget serta tak tau nk wat ape...
*ai nanges skang* motif????

tapi kan .... ai takleh berhenti dr cikcuran, biarpun di tepi jalan menuju ke masjid hatta gereja sekalipun, ai tetap akan tercikcur, kalo kat masjid tu, ttba ajers nampak abang imam yg cando, kalo lalu tepi gereja, ttba nampak father ensem... kekekekkee
.... lalu kedai roti, terus jumpa mamat sexy *opps merasa ai jadi slut ... tak gitueewww yu0lsss???

*maafiinn gue.. gue ganteng sekali!! nggak bisa tayang muka~

ye farah, sume tgk ai mesti ingat ai nie baby hyperactive, ala² "hey pondang! mu nie dok gheti duk diam ko? " *hayoooo..rosak bahasa ibunda datin xiana.maafin gue buk! haa...ai memang yu0l, energy ai setiap hari memang tak hengat dunie, tp kalo ai dah dapat ehem ehem mlm tu, mesti ai jadi hanjeng putih yg cute dan kepenatan *matilah merepek.


motif hanjeng???

tp ibunda ai penah berpesan,biarpun kita sedang dirundung malang seolah² dirogol askar wataniah sekalipun, senyum la, gembira la, hepi-go-lucky la, kerna dgn ituew baru owang akan lihat kita inie sihat dan kuat!! *motif ibunda ai pun ikut merepek? hayoo..ekceli ai y merepek..makin pelik lak ape y ai tulis...mesti sbb ai makan byk sgt marshmallow nie... kekekekekekee

Ringkasan diari ai mlm td :
1: gi makan kt Anjung Senja
2: gi Hunter Pub & Lounge - ade 2 mamat mat salleh, sowang tu mabuk cam haremsss, dua² cando, then sowang y tak mabuk tu marah² kawan dia : " i'll fuck you ... !!!!! " .... terkesima? kekekeke
3: menolak pelawaan minum dr Sis y da mabuk sbb ai ade presentasi d waktu pagi
4: bersms dgn beberapa janz di jaybee dan kl yg setia menunggu kepulangan dgn harapan ai akan jumpa dowang pasni..
5: Zac ( calon boypren ) call .... he's cute..kekekeke. ekceli ai hanya bersms or menjawab panggilan owang cando ajers,vley?
6: ai pose² prektis presentasi sambil mkn kek lemon .. *motif tertido tgh² prektis itueww?
7: ai bangun pagi ..... eh,seluar lekit *lariiii

Final presentation pagi tadi ... kesimpulannye .... ai mmg DIVA!!!!!!!!
ai sowang je chemical engr student yg wat topic psl business ... merasa ai citer psl business kt yu0l..kekeke...melopong ek??? tp sumenye suke hingga tamau tanye soklan *suke ke? or tatau nk tanye ape... keji!!!*

then,skang ai tgh makan itueww marshmallow yg ai beli di center point, baru kejap tadi.....fyi,ai escape dr opis sbb nk kuar ke kk,vley? maafin sy bos!!!!

7 comments:

Arieca7 said...

gitew.. berjaya la presentasi katanya kan..hihi yes very lecturer tatau nk tanye hapekn.. melk nk tgu presentasi melk lak walopon lmbt lg.. merassa melk jd calon angkasawati :D

izzu said...

yes, mrasa dpt A nnt

fiebie Danielle De la Rossa said...

*matila la lagi

sasser said...

jgn over confident yols... sekarang mmg rasa berbunga bunga.. nnt kuar result cam haremmm ok.. but bukan nak let yols down la kan.. just bear (beruang) in mind lah kan.. hidup kene target ala ala wasathiah... geetho~!! motip tetiba ai jadi ustazah masyitah ni kenapa ek.. ~!!! ai tingtong... **lariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Anonymous said...

Great site lots of usefull infomation here.
»

Anonymous said...

I find some information here.

Anonymous said...

Here are some latest links to sites where I found some information: http://googleindex.info/2775.html or http://google-index.info/136.html