ssSsshhH .. iTs My SeCreT ..

ssSsshhH .. iTs My SeCreT ..

Friday, July 14, 2006

CouNtd0Wn

hari nie da friday, July 14 ... merasa la ai berangan semalam .... ala² kamis mlm jumaat the 13th *matila merepek!

ekceli just nk citer, start hari nie, tinggal lebih kurang 5 hari lagi before ai berambus dr kota kinabalu nih. sedih ada, gembira ada, tp y pasti ai rase, seminggu lepas balik sana pun ai still akan rase sedih..sebab ape ? tak perlu tau....

tiket flite sume da ade .. barang² je y belum ai pack lagi.. nk kena carik kotak la ari ni. hmmm...

anyway, ai rase la, week nie merupakn hari² yg paling haru biru dlm diari hidup ai sebagai datin gitueww. sejak hari isnin lagi ai dah mula tak tentu arah ...
sumenye disebabkn kecantekan yg telah membuatkn ai begitu malas nk menyiapkn weekly reports yg very der melambak .. 32 minggu nye reports nk kena siapkn by today ... then ade lagi final report yg kena wat 50 pages gituew... *merasa ai wat karangan SPM nnti
tp oklah, smpai hari kamis smlm, ai dah berjaya menyiapkan report sehingga tinggal 5 je lagi...kekekeke waaaaaa...hebatnye~ anak sapekah ituewww? *terima kasih, award inie ai tujukan utk hubby tersayang *opss

waktu² ai skang pun kurang ai spend bersama rakan² terdekat di pejabat, mane taknye, tepat je jam 430pm .. ai dah bergeas keluar opis..nk elak traffic jam katanya. sebeenarnye, menten nie bersiap nk gi jumpa "kawan baik" ai itueww kan?


spt kate datin angela: "hayooooo...stiap hari pun gi jumpa dia ke?" sorryla datin, ai tatau nk wat ape, skang nie kalo tak jumpa dia walau sesaat, nk tido pun tak boleh *matilah gile bayang~ tp oklah, at least dia nk spend tyme with me.. bukan ai yg terkejar² ok. as ai said, dia anggap ai kawan y spesel jers wpun ai ekceli cyg sgt² kt dia *hampunnnn buk!!! *matila kak imah bilang cinta ngan janz dinch kekal!!!

tp takpe, ade beberapa hari je lg ai nk verangan datin dilamun centa~!! then ai boleh terbang ke angkasa lalu hinggap di damansara height, jumpa abg swimmer ensem yg tgh menunggu ai pulang... ataupun jejaka pilipin yg sedang menuntut di kl, yg stiap kali call n sms suda bilang sudi menerima ku seadaanya~~ takpun mamat pscyho yg penah ku sukai dulu..skajap kata mau,skajap tamau,tp bile ai nk balik saaana,terus bercenta kembali *lariiiiiiiiiiii

emmmm....dua tiga hari nie gak, mcm² jadi tyme ai kuar ngan dia nih. tp most of the tyme, ai mmg enjoy ngan dia,wpun ade wat drama korea scene nanges² dlm taxi hingga driver terus speaking omputeh tanye "wut happen with yu sir?" kepalahotak yu kate ai sir, ai miss lagi ok!!! *nanges* .. kekekeke...tp kan, smlm kami gi karoke same² ... wpun ai segan nk nyanyi depan org yg ai suke ... tp setelah dipakse rayu, maka ai mengalah...merasa la ai nyanyi smpai soploh hengget habis...nyanyi katne? harus la kat tempat kesukaan izzu .. mane lagi kalo bukan KBox kekekekeke...smpai satu lagu itueww, kami duet lagu Mariah carey ngan Boys2men - one sweet day .. naaaaa,merasa la ai jadi kak mariah,terus gigih selak seluar kasi nampak kaki... dan yg pasti, sore dia best, sexy serak² gituewww... merembes ai dgr dia nyanyi lagu NSync - This i promise you ngan lagu Radja - jujur ...kekeke.. itu je lah..then cam biasa, amik² gamba, tp ai hanye amik gamba dia je vley? dia snap pix ai,terus ai delete.... ai nye pix mahal ok..kekekeke..motif ttba skang ai asyik pasang lagu² itueww utk didengari~ kekeke...

haih...beratnye hati nk balik ke hostel ... tp ai rase, biarpun ai tgh gilekan owang itueww skang, bile ai dah smpai di kl nnti, merasa ai dah reserve seramai tidak manusia utk dijadikan bahan pengganti,vley? *lariiiiiiii

Berita Mutakhir: nntikan kisah sebenar disebalik tawa riang ai di kk inie.... semuanya akan direveal bile ai dah selamat tiba di hostel nnti!!!!!

8 comments:

imahlengggok said...

tuu dia!!! protege mak mai dah!!! ( sambil taburkan bunga kubur dekat airport sbg tanda MATILAKAU bersaing dgn ponen KL !!berangan kuat sgt byk janz menanti!koser! hahah..) larii*

Arieca7 said...

i akan siapkn contact no pengilang tisu, pakar motivasi, specialist sakit ciknek, peguam wasiat dan penggali kubo utk uols blk smenanjung nt..

Evillici0us kimie said...

Sob sob sob .. merasa la ai lele cam dulu gak..tp kali nie yu ngan pisa tade, maka ai tatau le ape akan jadi .... nasib baik prue ade .. *nanges* da kurang teman sepencikcuran~!~!

Evillici0us kimie said...

wah wah .. kak imah~! matila ai kena bersaing katanya~! takpe,ai tak kacau market akak2 besar..ai kan berbody bahasa, maka ai pose lite² je sambil hisap rokok kepit kaki di starbucks *motif ??

Anak Tunggal Makcik Zaiton said...

Wah motif xtau nak wat ape tapi menten x pack brg lagi? - matila berbungkus baju drag masih dlm keraguan nak sedekah kt org gaji filipin atau bawak balik ke semenanjung..-

Yg penting cikcur planning mesti jadi..kalo xjadi harus ai transform jadi apa? tatau...- matila otak blank lepas diblanja piza slps solat jumaat di UTM yg penuh dgn jantan ai tasty lalu termain mata tapi malu nk approach..matila kesunyian lalu mati dlm keseorangan akibat kemaluan yg teramat - merasa jawapan KOMSAS SPM kategori cerpen..

-away- one sweet day karok dlm ofis -

Evillici0us kimie said...

motif baju drag? ai jantan okeh!! pkai suar londeh nampak boxer ... then kena ngurat ngan pons² di bustop..kekekeke

sasser said...

matilah kau...hahahaha

fiebie Danielle De la Rossa said...

hey gucci gucci..mak isytiharkan mak dah kembali drag *mtilamak menjadi ratu sekali lagi