ssSsshhH .. iTs My SeCreT ..

ssSsshhH .. iTs My SeCreT ..

Monday, July 3, 2006

Air Mata Sabtu

*merasa title ala² citer Air Mata Syawal ..

*sob* *sob* YES!! ai nanges ... tp bukan skang ... haritu yu0ls.. hari SABTU 1 JULY 2006 !! ai tatau le ape kejadahnye yg terjadi pd hari itueww.. tatapi, ai telah mengalami tekanan perasaan yg teramat sangat ... ai hilang arah punca dan tujuan ...

FIRST TYME DLM SEJARAH HIDUP AI, HARI SABTU AI DIPENUHI DGN KEBORINGAN !!!! *pose pompuan hina*

Perbezaan antara hari Sabtu biasa dgn hari Sabtu ( 1 July 2006 )

  • selalunye stiap jumaat malam, ai akan dpt sms dr org² dikenali/tak dikenali bertanya plan weekend TAPI tidak pd jumaat yg lalu
  • selalunye ai akan dpt sms / call / miscall setiap pagi sabtu mengajak keluar TAPI tidak pd hari sabtu ituew *merasa ai bangun jam 730am pose² tunggu sms
  • selalunye kalo ai miscall sesiapa, sumenye akan call balik or at least sms TAPI tidak pd hari sabtu itueww
  • selalunye stiap kali ai kluar jalan² hari sabtu, mesti dpt jumpa ngan ramai janz cando TAPI tidak pd hari sabtu itueww
  • selalunye bile dah berduit, ade je yg mengajak pergi clubbing, TAPI tidak pd hari sabtu itueww *nanges teringat vocalis band Intimate*

deswai .... walaupun nenek tilik Angela mengatakan ai akan jumpa janz cando pd hari itueeww, TAPI tade pun..penat jers ai mengkaler rambut dgn vast nye TAPI tade hasil ... nasib baik la ade Datin Angela teman² merayau ke seluruh alam ...

ai sedih yuols.. sampai jam 400am ai menunggu utk berhibur, tapi tade ape² pun berlaku, hujan lebat adelah tyme France kalahkn Brazil itueww *opsss, ai taste itueww Kaka*

WALAUBAGAIMANAPUN .......

bagaikan pelangi petang, kau pasti pergi jua (peribahasa ai y baru) .. setelah sabtu itueww berlalu, hari minggu ai kembali CERIA!!!!! wow weee~

jam 1045am, phone berbunyik,dpt sms yu0ls... tgk², Datin Xixiana dah bising mengajak ke kenduri kawen .. motif??? sambil ai bersiap itueww, ttba teringat kisah gadis² plastik yg wat kecoh di majlis kawen sbb pkai lg vast dr pengantin..kekeke..harus ai pkai bikini gold bersayap angel kan *opsss

then, ai dpt sms dr owang ituewww ajak gi tgk muvie .. hepi² .. ingtkn dia main² jers, betul betul rupenye. jam 230pm ai jumpa dia di center point, merasa la suh ai beli tiket muvie, ai beli yg harge 5 hengget, ai mintak dia bayar 7 hengget *business wooman wokeh!* seronok², men game before tayangan start .. suk suk sukaaaa... *sigh*

then,dlm cinema .. paham² je la, tgk citer Superman yuols.. ade part romantik gituew.. matila ai feeling kate bosworth, pkai lens sebelah cekelat,sebelah biru.. biarpun sekeliling kami dipenuhi owang, ai tetap menten pose aweks² cute n manja .. nk tgk muvie kepit² boypren *lariiii

bak kate pisa : "terpegang tangan, terlentok di bahu, terletak tangan atas peha" ... kekeke.. yang bezanye ngan story ai, sumenye itueww tiada "ter" "ter" ok~ , pakse rela,vley? ai menten bahagia wpun ai sedar 100% yg kami hanyalah kawan .. merasaaaa ai wat perkara tak senonoh ngan kawan .. *biarlah rahsia versi Farhan

habis muvie, motif pegang tangan ai tyme kuar dr cinema.. ai malu okeh!! ade mamat mata cute di luar jaga pintu itueww *opsss* then,dia temankn ai beli hanpon ai yg baru inieee.. nasib baik dia ade, dptla pose² mintak kurang harge .. ala² speaking kadazan ngan org ituewww . maaf kak salesgurl, ai claudia schiffer, tak reti speaking kadazan *lariiii* kami then pigi makan kt KFC .. hayooo stiap kali kuar ngan dia, tade kedai lain dia mau pigi, sumenye KFC, dgn alasan, ade awek cun .. motifff?? setelah bergosip² sakan, ai pun mintak diri mau pulang ... kekekeke,cantek ke?

sebelum tu, harus la ai snap gegamba dia masuk dlm phone baru itueww kan ... kekeke,sekadar kenangan katanya *matila wat gamba itueww jd wallpaper*

MAKA

berakhirla weeken ai y sekejap sedih pilu hiba lonely, sekejap hepi bahagia verangans ... gituewwwww...

8 comments:

Arieca7 said...

sudah~! sume nk biarlah rahsia kn.. mentor ai siti occay~! chihi

sasser said...

yu awass yer... motif nak post entry sedey mcm ai jugak kanzz... yu awass datin... ni haaa. datin cicilara akan saman yu ok... merasa kita main baling baling wig dlm mahkamah.. opsss.. ai tercarut majestret... **lariiiiiiiiiiiii

Evillici0us kimie said...

waaaaa... ai tak pkai wig okeh,ai wat extension rambut 6 kaki panjang,vley? u nk saman ai ke? haa berani! berani! wpun ai tade dato' skang, tp ai menten shoppin pkai kad gores n menang *lariiii

Evillici0us kimie said...

bukan tanak citer lele .. tp nnti kena sensored habis2an ...

izzu said...

eh, bukan ko lagi byk "biarlah rahsia" ke lele ? matilah na'a kena romen pondan lain masa praktikal

Evillici0us kimie said...

hamek ko na'a .. ah ah ah ah ah .. mata stim~ sexy~

fiebie Danielle De la Rossa said...

arggghhh~~~ taste kat na'a~, siapa percaya na'a lolo i. ahaks~ syai HP u sama ngan ai~ choi...jom main MMS gamba jantan..

Arieca7 said...

hanjs.. ttbe na'a kn.. i cuma bemesra dgn dia di kala osmet i tiada...itu sahaja..