ssSsshhH .. iTs My SeCreT ..

ssSsshhH .. iTs My SeCreT ..

Friday, June 16, 2006

pabile Datin ngamuk baling heelss

haaaa!! matilah yu0l datin nk ngamuk nih! gigieh nie carik cybercafe sbb nk membebel!!!
fyi, name ai Datin Cristine Kimie Hatsumomo, name pendek shai, vley? very berbeda...sudeh!!
yu0l jgn lari okeh!! ai bebel jers, bukan jadik gorilla gituueew

Ch0iiiiiii !!!!!!!!!!!! ( nak tau maksud dia, tanye kak Imah ) *matilah fanart ImahLenggok katanye*
boleh tak yu0l???? ai dr kul 2++ tadi duk ngadap kompiter jahanam kat opis tu, punyela rajin wat keja2 y kena pakse wat .. gigieh nih, kunun2nye nak siapkn this week .. sbb malas nk tangguh2 *ahhh baiknye ai kan? dah tu, tepat kul 430 tadik, ttba je compiter itueww pigi restart dgn penuh vastnye!!! takpela, wpun ai sentaps kit2, masih leh terima sbb pc tu mmg ske wat hal ... bile dah restart, barulah ai sedar y sume keja2 y ai buat td hilang yu0ll... haaa datin mane tak sentap kan? eeeeeee... ai punyelah geram, nk pigi gym pun ai tade mood dah...terus keluar ke Center Point nk lapangkn hati dan cuci mata *lariiiiii
haaaa...lagi satu y ai geram nie ... dah le ai nye keja tak dpt nk disave, task lagi satu, ai terpakse kontek2 owang KL nk tanye ituee iniee.. tgh sedap2 call byk2 owang tu, ttba ai kena maki plak oleh sowang fomfuan dr opis KL tak sedar diri!!! hanjeng jers perangai itueeww!!! ai ckp baik2, motif dia nk jerit2...heloooooooo ko tak kenal ke ai sape? heeeyyyyy!!! ai nie diva divana tahap ratu okeh!!! kalo kak mariah leh insuran kaki dia 3.8 juta, ai up lagi naik 5 juta!!! eeee....ai tak berkenan pompuan sebegitu, mereng!!!


*merasa tgk kaki ai!

kalo ikutkan hati, nak je ai lempar heels jimmy choo nie kat kepala dia, biar merasa ade telur di kepala *boypren ai pun ade telur *ttba* eah,ai rindu la bf ai *motif??

ahhhhhh sudeh!!! ai malas nk ngamuk lagi nie!! kang ai lempar sume owang kat cyber cafe nih!! ehh..sapeka yang cando itteuuwww.. *lariiiiii
ai balik dulu okeh!! nk gi kejar owang ekceli .
p/s: ai benci benci benci ... oooooo azizah~~

2 comments:

imahlenggok said...

aiyoo kaki takpayah pakai apa2!!

Evillici0us kimie said...

matila high maintainance katanya ... kekekeke