ssSsshhH .. iTs My SeCreT ..

ssSsshhH .. iTs My SeCreT ..

Monday, June 12, 2006

monday blues

p/s: motif tgk gamba org pilipin ensem di pagi hari?? *gamba ihsan dr kimie@personal.gallery*

Gud morning malaysia~!!!!!
chihihihi...choi je hari nie
dtg opis pagi² dah ade fire drill .. owang tgh makan nasik lemak sedap², terus kena pose² turun tangga sbb alarm dah bising ... ahhhhhhh...hilang mood makan...kekekeke

hmmmm..ekceli nk tulis psl my last weeken y hectic! stupid! tp fun...

-------------------------------------------------------------------------------------------------------
nk dijadikan cerita ... kitorg nye plan nk gi ke air terjun tak jadi atas sbb² tertentu ... ahh sentap tu sentap gak sbb
1:takpat gi sandakan (dah kensel awal² sbb nk gi air terjun)
2:takpat gi air terjun gak

aku siap mandi sume jam 730am, tp ttba dpt sms kate plan batal .. *nanges*

then aku pose² tido balik .. jam 11++ am, nurul plak call ajak kuar .. so, ape lagi, sume dah siap .. so aku pun kuar ar.. singgah opis jap amik barang .. huhuhu..tade pakgad ensem..choi~!

smpai kt Centerpoint dowang sume dah tunggu kat Kenny Rogers ..
jeng jeng jeng .. ttba je nampak jerry dr jauh ngan sowang budak .. euuuwww *motif jeles?*
dia dtg tegur .. ingtkn tamau tegur dah..hihihi... aku ekceli agak malas nk layan dia sgt, sbb plan nk kuar ngan kawan², n dia pun ade kawan sendri .. so aku blah camtu je...
harini izzu banje makan .. hehehe... tp aku da makan, so aku order macaroni cheese je..itu y paling ringan gitteeuuwww...

ttba dpt sms .... dr jerry .. aku ingatkn dia salah antar sms sbb tak penah² dia hantar sms byk² camtu ... malas nk reply, aku biar je ... then,last sms dia bagi berbunyi

" ye ar, da sumbunk .. owang sms pun tanak reply "

eh eh eh motif gune ayat aku?.. aku pun reply la camnie

" uikss..salah hantar sms ke? "

then dia balas dgn lajunye

" oii..owang sms ko ar, meh ar sini kejap, kat tepi xcalator nie "

choiiii rupenye dia tunggu aku kat tepi kenny rogers tu jers.. muahahahhaha..padan muka aku tak layan *motif tak layan tp menten pegi gak?*

aku ajak dia join kami, tp dia tamau, so ape leh wat ..aku ckp aku nk masuk balik.. ttba dia wat muka sedih kate aku sumbunk, dia dtg dr keningau tp aku tamau jumpa dia .... motifffffff?????
coii buat aku hilang pertimbangan ... ahhhh,suke wat statement keji!!!!
lastly, aku decide ikut ar dia, teman dia jalan²

maka aku pun meninggalkn dowang yg len.. sah² sume ngumpat aku kan pastu? hihihihi
*yuols mmg kejis*

1st, aku ajak dia gi CC, sbb dia mmg ske CC,vley? sanggup nie habis 5-6 hengget nk bertenet .. sgt keji budak nieh!! naseb baik aku diva so bleh la sambil² dia bertenet, aku men game Worm kejap.. very cumil kan aku nih! ntah kenapa, haritu dia sgt lain dr dulu² aku jumpa, ttba je sgt baik...mesti ade sesuatu .. tp aku malas nk tanye, biarlah rahsia~


*kelles kan i men game² janzz ini*

then, tyme dia chat² YM tu, ade sowang kwn dia online, ajak tgk muvie Xmen III, ayooo..coii je dia suh aku ikut sekali .. aku br je nk plan tgk muvie ngan dowang y len..tp kena gak temankan...hmmm,harus mintak banje nih

so,kitorg pun pigi la ke GSC sbb kawan dia da tunggu sana ngan tiket² skali. terus masuk cinema .. citer XMen lagi?? huhu..naseb baik aku Storm.. so ok je nk tgk byk kali *ttba*

ahhhh...bahagia di dlm cinema... *sensored*

lepas tu aku terpakse part ngan jerry sbb nk join gak dowang y len di Kbox.. huhu,dia ajak balik same then g clubbing same tp aku ckp jumpa kt Shennanigan je nnti mlm ...

kami pun plan nk gi Shen mlm tu, so aku sgt hepi..hihihihi. tp dlm kul 10++ camtu, jerry sms suh call dia kejap. bile call, dia kate dia takpat pegi sbb ade problem.. ahhh aku pun bersedih *ttba*
tp takpe, leh ngurat owang len nnti..kekekeke

waaaaooowwwwww...crowd kat Shen sgt meriahs!! byk nye candooooooe!! aku pening!! chihihi.. malas nk minum mlm nie,order Ginger Ale je,vley? mlm tu pun malas skit nk menari sbb ramai sgt pompuan vast², so kena pose² canteks je di sudut² berlampu ...
ahhhh..dr jauh ku lihat,sekumpulan jejaka sedang minum² .. suk suk suka.
aku taste kt sowang tu,omputeh gitteuuww..tinggi,ensem..tp mabuk ..coii!! dia senyum² siap offer drinks, tp aku balas senyum menolak, terus dia tak layan lg da pastu *cry*
tp aku masih gigih! pandangan diteruskn pula ke kawan dia, muka ala² Jericho Rosales tp pendek skit.. hmmm...boleh tahan gak!! dia lalu lalang depan aku y tgh asyik menari lagu Shakira - hips dont lie *hamek ko aku menari lg vast dr shakira* ttba dia senyum~~ ahhh..bahagia dunia~~ y penting, tyme da balik kt luar, dia sempat ckp kt aku, "gudniteee"
wpun sedikit tp bermakna !!! *matilah gersang nk bcinta*



------------------------------------------------------------------------------------

hihi..i tak mampu nk story lagi dah, asyik blushing je dr tadi ... berair² mata i y tgh pakai lens Honey nie..hihihi... *matilah exposed!!

*biarlah rahsia

p/s: semua perbualan dan percakapan telah diedit mana y perlu oleh SensorKimie.com

2 comments:

imahlenggok said...

kan?? sensored ley??? hanjs!mak nak citer tu!!

Evillici0us kimie said...

ahhh tidak!! nnti FINAS tapis citer ai, terus takleh tayang ala2 citer Bukak Api gtu...