ssSsshhH .. iTs My SeCreT ..

ssSsshhH .. iTs My SeCreT ..

Friday, June 9, 2006

dah lame tak berdebar .....

ahhhhhh *tangan masih gigil² nie*

hari nie hari bertuah!! no wonder org cakap hari jumaat hari y mulia ... chihihihii
td aku gi jalan² tyme ofis break kul 12-2pm ... tade tempat lain nk pegi, center point je la y agak menarik tyme lunch
hmmm... ramai y cando² tp mostly chinese .. choiii i terlupa hari nie hari jumaat.. hihihih.. *lariiiiii


*matilah org len sume gi semayang jumaat aku gi merayau di shoppin complex*


lepas puas jalan² kat area bawah, kawan aku ajak naik atas ade exhibition, sbb nk jumpa kawan dia ... so aku y busan nie ikut je la. dalam hati cam mls je nk jejak kaki tempat² exhibition sebegitu... tade kelles *matilah diva

lalalalallalala *motif?

then, sampaila booth y dituju.. ttba je ade satu booth sebelah, tgh tayang fashion show dr Raffles Design Institute. sgt meriah video iteeuuwww.. byk male model vast² sehingga aku tak sedar dah berdiri terpacak depan laptop ituueww. kawan aku tu dah busy ngan kawan dia, borak ntah psl ape .. aku tak kisah..huhuuh..y penting, ensemnye model² dlm tu ..

*tak sabar² nk catwalk gittuueww*


tgh² aku membusykan diri depan laptop tu, ttba je ade mamat chinese approach kasi broucher.. aku amik je, tak tgk pun dia.
pastu ... dia tegur aku, sungguh sweet sore dia..aku pun jeling skit, ahhhh ENSEMMMM!!!!!! *matilah verangans jantan cando tegur sedangkn org just nk promote barang*


*camnila i jeling,voley?*


dia: u suke fashion?
aku: just suke tgk catwalk show, those guys are gorgeous! *ttba
dia: oh really .. yeah! i like this one *sambil tunjuk kat sowang model

ayooo..dia sgt ensem... i stret menggelepar kat situ.. *matilah izzu ngamuk kalo dia ade tyme tu* suara dia je da wat aku gegar² terus terpechlob opsss.
sambil² tu aku tgk belakang, ade bos dia tgh usha.. chihhihi *sorry bos, i suke u nye promoter*

slps beberapa minit kami diri sebelah² tgk show iteeuuww..
dia: emm..ape kate u isi nie form
aku: form ape nie?
dia: isi je, letak no phone situ sekali
aku: ( dlm hati .. ahhh jgn ckp lagi..i wat je ape u nak )

sambil² isi tu, i pose² tanye dia asal dr mane sume, duk katne .. ttba je ramah mesra, tak sedar plak sume soklan itueeww very der tade kena mengena ngan kolej y dia tgh promote .. huhuhhuuhhu

sundel je lepas tu aku kena blah sbb kawan aku da bising² kate aku gedix nk ngurat org .. ahhhhh...dia sgt ensem.. menepati hi-taste aku ... last aku ckp kat dia;

aku: thx for assisting me, kalo free sms la ahaks
dia: sure, next tyme k.bye


maka aku pulang dgn harapan menggunung *ahhhhhh matilah verangans*









No comments: